Pretraživanje na karti

karta

Elektrotehnika

Instrukcije iz programiranja - programski jezici Python, C, C++ Popularno

Pozdrav dragi ljudi!
Zovem se Dejan, profesor sam informatike i matematike te dajem online instrukcije iz programiranja pa ako ste učenik, student ili pak želite samo uložiti u sebe – tada ste na pravom mjestu.

Za početak, jedna istina – programiranje nije lagano. Ono uključuje logičko razmišljanje i uključivanje mozga na 100%. Osobe koje imaju matematičko-logičku bazu imaju bolje startne pozicije od onih koji to nemaju. A oni koji to nemaju, moraju vježbom trenirati logičko razmišljanje. Ali bez brige, sve se to da naučiti.

Par rečenica o meni: 37 godina, profesor matematike i informatike, radio 10 godina na fakultetu kao asistent iz matematike, trenutno radim kao freelancer u programiranju te podučavam programske jezike Python, C i C++. Područje interesa mi je umjetna inteligencija, točnije Machine Learning i Deep learning u Pythonu.

Što nudim? Individualno online podučavanje programiranja u jednom od sljedećih programskih jezika: Python, C, C++. Za one koji su završili formalno obrazovanje i žele uložiti u sebe, preporučam Python. Također pripremam učenike osnovnih i srednjih škola za natjecanje iz informatike u kategoriji Algoritama. Za one koji već znaju programirati, održavam poduke iz Pythonovih "Data Science" modula - Numpy, Matplotlib i Pandas.

Način rada: Utvrdimo vašu razinu predznanja, dogovorimo se oko plana i programa te koliko puta tjedno bi održali satove. Za točne dane u tjednu se dogovaramo u hodu, to treba biti fleksibilno, bez stresa. Najbitniji dio je vaše samostalno rješavanje dobivene zadaće i komentiranje rješenja kada se čujemo. Bez toga, sve pada u vodu.

Par riječi o tehnologiji: Poduke odrađujemo isključivo na daljinu, putem Skypea ili Teamsa i to odlično funkcionira.

Cijena i način plaćanja: Školski sat poduka je 15 eura. Imam obrt te Vam nakon sata izdam račun koji platite kao i svaki drugi račun. Ako ste grupica od dva do pet prijatelja i željeli bi imati grupne poduke, tada je, naravno, cijena niža. Ako vam samo treba riješiti neke zadatke, cijenu dogovaramo ovisno o težini i broju zadataka.

Za sve dodatne informacije, slobodno me kontaktirajte na:
mobitel (može WhatsApp, Viber): 091/172-2844
e-mail: ddese123@gmail.com
Čujemo se i stojte mi dobro :))
Instrukcije
  • Osnovna škola
  • Srednja škola
  • Fakultet
Adresa
Sokolgradska ulica 3, Zagreb
Mobitel
0911722844
Pregleda
19338
Dolazak
Ne
Objavljen
03.07.2024
Karta
Komentari (15)
odTvrtko, srpnja 18, 2024
Kvalitetne instrukcije za predmet Algoritmi i programiranje u Ruđeru, online rad nam jako odgovara jer ne trebamo sina vozikati okolo. Sin je zadovoljan, nastavljamo i sljedeće godine.
odReljić M, travnja 11, 2023
Visoka razina znanja i iskustva po misljenju moga sina koji je jako zadovoljan s instruktorom i rade dvaput tjedno. Povisio je ocjenu na peticu i jedan je od boljih u razredu sada. Naša iskustva su vrlo pozitivna.
odIvana B., lipnja 20, 2022
Da napišem i ovdje preporuku i pozitivan komentar na rad sa Dejanom s kojim radim već više od jedne godine. Ekonomist sam po struci i ne volim svoj posao tako da sam odlučila uložiti u sebe sa nadom da bih jednog dana mogla raditi online i imati slobodniji život. Nisam znala ništa prije početka, a sada je to puno bolje što se tiče same logike i razumijevanja. Puno vježbam doma, satove održavamo cca svakih 5 dana. Uglavnom to mi je postala zanimacija No1 u životu. Teško je, ali zadovoljstvo kada sam dođeš do rjesenja zadatka koji mozgaš već 3 dana je neopisivo. Još je puno rada i truda ispred mene, ali pomalo. Preporučam svima!!!
odMateo i Luka, siječnja 13, 2022
Prijatelj i ja studiramo na FSB i imali smo programiranje. Nikaj nismo znali i naišli smo na Dejana prek ove stranice. Dogovorili smo se za instrukcije dva puta tjedno prek Zooma i skupa smo imali, spustil nam je cijenu jer smo dvojica. On stvarno zna Python i matematičar je pa pokaže puno fori u programiranju. Iskrena preporuka svima koji žele razumjeti i vježbati doma
odTin M., prosinca 6, 2021
Evo da i ovdje napišem zahvalu Deanu jer mi je mnogo puta uskočio da mi rješi zadatke sa županijskog natjecanja iz Algoritama koje nisam znao. Velike preporuke. Hvala i pozdrav :)
odDubravka, listopada 1, 2021
Kontinuirani rad s mojim sinom koji ide u Mioc, mali je prezadovoljan. Preporučam Dejana svima koji žele raditi s razumjevanjem.
odIgor, svibnja 22, 2021
Dejan je uspio pripremiti moju kćer za ispit u 3 tjedna, iako nije bila na nastavi više od mjesec dana zbog bolesti. On radi s razumjevanjem, Tina je prezadovoljna, preporučam.
odDina, veljače 24, 2021
Sin ide u V. gimnaziju i imao je poteškoća sa programiranjem. Uz gospodina Dejana i golemi trud problemi su riješeni, surađujemo još uvijek. Preporučam
odSaša, svibnja 26, 2020
Super organiziran online tecaj iz Pythona,puno puno sam naucio.Zapravo me Dejan naucio razmisljati na nacin na koji prije nikada nisam.Njegovi zadaci(koje sam izmisljava) su mastoviti,motivirajuci i nikada nisu sablonski.I mozgalice koje uvrstava u zadacu su super ideja.Puno je samostalnog rada.Jako profesionalno odradeno,a istovremeno fleksibilno i prijateljski nastrojeno.Sve za 10
Hvala stari!
Za buduće polaznike: Dejan je super podučavatelj, ima strpljenja i puno znanja, dosta smo se i našalili i nasmijali. Ja sam završila za grafičkog dizajnera i radila u struci 6 godina. Nisam se nikada susrela sa kodiranjem, prvi puta sam čula za Python na jednom seminaru pa sam doma vidjela koliko je to traženo vani. Probala sam prvo klasične instrukcije s jednim drugim instruktorom i bilo je dobro, ali nisam imala vremena pa sam odustala. Poslije sam pronašla Dejanov oglas i dogovorili smo se. Puno smo radili i uz neke sitne pauze smo završili osnovni tečaj u pola godine. Nakon toga sam se odlučila za jedan od dodatnih tečajeva. To je bilo jako zabavno jer smo riješavali neke poznate probleme tipa sudoku, osam kraljica, itd. i pritom učili algoritme i optimizaciju. Nakon toga sam još sama puno učila i nedavno se zaposlila u Eindhovenu. Sve u svemu jako poučno i dobro ulaganje u sebe
Ispričavam se na dužem tekstu, Dejane puno puno hvala i svako dobro!!!
odDavor, siječnja 30, 2020
Na faksu sam imao jedan kolegij programiranje koji je bio totalna katastrofa, loš profesor koji nije znao objasniti i svi smo prošli bez da smo ista naucili. Jedina dobra stvar koja je proizasla iz toga je da sam odlucio nauciti programirati, ali nisam imao nikakve osnove pa mi je bilo tesko pratiti youtube materijale. I onda sam naisao na oglas i s Dejanom organizirao tečaj. Radili smo 2 puta na tjedan po 2 skolska sata, vrlo fleksibilno i polako. I ja sam sam riješio valjda milion zadataka za zadaću. Surađivali smo oko 4 mjeseca i naučio sam osnove programiranja i kako logički razmišljati. Stvarno za svaku pohvalu. Sada se sam unaprijeđujem. Python je zakon, hvala ti Dejane, živio!
odBoris, listopada 8, 2018
profesor me naučio osnove programiranja u Pythonu i položio sam kolegij Numerička i stohastička matematika na Tehničkom fakultetu. Pozdrav i još jednom puno hvala
odIra, studenoga 17, 2016
instruktor Dejan sinu drži instrukcije iz programiranja za gimnaziju, matematički smjer, a kćeri je pomagao da prođe matematiku 2 na učiteljskom faksu - velike pohvale za rad i rezultate, topla preporuka
odTea, listopada 25, 2016
Sve najbolje o instruktoru, dolazi doma, sistematicno i ozbiljno radi... preporuka
odMario, listopada 19, 2016
Sve pohvale za instruktora Dejana bez kojega ne bi polozio kolegij Inženjerska matematika na 4. godini strojarstva. Topla preporuka svima... I puno hvala profesoru :)

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 97