Matematika
Matematika/Zagreb

Pretraživanje na karti

karta

Kemija

Matija Nikić Istaknuto Popularno

Dragi srednjoškolci, maturanti i studenti, odlučili ste što želite studirati i Vaš izbor je Medicinski fakultet, Farmacija, PBF ili neki drugi fakultet za koji trebate znanje iz kemije i/ili biologije ili Vam je teško pratiti gradivo, imate "rupe" u znanju te premalo vremena za spremiti ispit ili samo trebate individualne poduke?

Profesor sam kemije i biologije s višegodišnjim iskustvom u radu s učenicima i studentima i nudim Vam pomoć.
Individualne instrukcije iz kemije i biologije, pripreme za državnu maturu, prijemne i studentske ispite (svi kolegiji) te natjecanja, uživo ili online.


[GRUPNE INSTRUKCIJE DO 5 LJUDI] Ukoliko više vas na fakultetu ili u školi ima problem iz istog dijela gradiva možemo organizirati online grupne instrukcije iz kemije i biologije, po povoljnijoj cijeni.

Poduke se održavaju na adresi Ožujska ulica 2 (Vrbani) ili online.
Prijaviti se možete na broj 0911547321 ili na email adresu mnikic123@gmail.com .

Javite se i zavolite prirodne znanosti. :)
Instrukcije
  • Osnovna škola
  • Srednja škola
  • Fakultet
Adresa
Ožujska 2, Zagreb, Zagreb
Mobitel
0911547321
Pregleda
21864
Objavljen
09.01.2023
Komentari (56)
odIvan, Rujan 14, 2018
Spremao sam se s Matijom za prijemni ispit medicinskog fakulteta te drzavnu maturu iz kemije.Mislim da je dovoljno navesti da sam od 1050 prijavljenih bio 192 te da sam maturu napisao u najboljih 10% u drzavi.Pristupacan,temeljit i zabavan te bi ga toplo preporucio svakome tko zeli briljirat u kemiji !
odAndriana, Travanj 9, 2018
Uz prof.Nikica kemija se moze nauciti bez problema. Dosla sam na faks sa losim predznanjem nakon dvogodisnjeg programa kemije iz srednje, uz samo nekoliko termina savladala sam ispit sa 80%.
Preporucujem svima koji neznaju kome se obratiti za pomoc iz kemije. ;)
odKemicarka, Ožujak 20, 2018
Odličan profesor! Došla sam s minimalnim znanjem a nakon par tjedana uz instrukcije s profesorom Matijom sam čak prošla na županijsko natjecanje i stvarno sada super razumijem kemiju. Hvala :) Preporučujem svima!
odDino, Rujan 5, 2017
Stvarno preporučujem instrukcije iz kemije kod prof. Nikića za svakoga tko si u srednjoj ili osnovnoj nije bio baš najbolji sa predmetom (ili ga uopće nije imao kao i ja)... Rješili kemiju 1 i 2 sa grafičkog faksa u par tjedna i prošao oba dva ispita bez problema :)
Hvala !
odEla, Kolovoz 8, 2017
Profesor Matija me naučio da se kemija može savladati bez ikakvog problema te sam uz njegovu pomoć sa nedovoljne ocjene uspjela doći na vrlo dobar. Prema učeniku je profesionalan, ali ujedno i opušten. Kad bi svaki profesor u školi predavao poput Matije, instrukcije ne bi bile potrebne.
odMia, Srpanj 13, 2017
Ako bilo kome kao i meni kemija nije bila dobro objasnjena u srednjoj skoli i cini im problema na faksu, profesor Nikic zaista majstorski sve objasni. Najbolji izbor instruktora za kemiju. Puno puno hvala!
odIvana, Srpanj 13, 2017
Prijemni za medicinski fakultet u Zagrebu napisala sam bolje od 71% generacije, zahvaljujući pomoći profesora Nikića. Profesor je izrazito strpljiv, lako razumljiv i pristupačan. Fleksibilan je što se tiče termina, a u radu je temeljit i jako efikasan. U kratko vrijeme smo prošli gradivo iz kemije potrebno za državnu maturu i prijemni ispit. Uzevši u obzir da sam završila strukovnu školu s dvogodišnjim programom kemije, došla sam sa skoro nikakvim znanjem, a na kraju ostvarila izvrsne rezultate. Opuštena atmosfera, puuuuno strpljenja, poduka prilagođena predznanju i mogućnostima osobe, domaće zadaće, ali i smijeh i šala ono su što mi se posebno svidjelo kod profesora Nikića. Nakon instrukcija shvatila sam da kemija nije samo suhoparno štrebanje i neki preveliki problem kako ju obično mi učenici opisujemo. Profesore, puno Vam hvala na svemu!
Za sve one koji imaju problema sa gradivom iz Kemije toplo preporucam profesora Nikica.
Dobar pristup, odlicna atmosfera,i u malo vremena svako problematicno gradivo lako se usvaja. :D
odAna, Veljača 14, 2017
Topla preporuka svima jer profesor Nikić odlcno, jednostavno i sa razumjevanjem objasnjava gradivo. Preezadovoljna sam sa instrukcijama i zahvaljujem se profesoru što mi je pomogao da kolegij koji sam prosle godine pala, ove godine polozim sa 5.
odKarla, Studeni 18, 2016
Profesor Nikić pojašnjava gradivo na najlakši način kako biste ga mogli lako usvojiti i upamtiti. Pomoći će vam oko bilo kakve nejasnoće i garantirano ćete sa ovih instrukcija otići sa većim znanjem i napraviti dobar rezultat. Profesor se maksimalno trudi što je i najbitnije, a rezultat toga bit će vaš uspjeh. Hvala profesoru Nikiću! :)
odMatija, Rujan 26, 2016
Došao sam kod prof. Nikića sa minimalnim znanjem iz kemije, a trebao sam polagati opću/anorgansku i organsku kemiju, te biokemiju.On mi je pomogao da uspješno svladam sva tri dijela, počevši od laganih zadataka i teorijskih pitanja, pa sve do onih kompliciranih. Iznimno je strpljiv i detaljan. I zaista mu je stalo do toga da njegovi polaznici uspješno polože kemiju.Kad god se pojavi problem, bio on računski ili teoretski, nastoji navesti polaznika da sam shvati gdje je pogriješio i kako da dalje nastavi , što je najbolji oblik učenja. Uglavnom, hvala još jedan put prof. Nikiću što mi je pomogao da položim ispit iz kemije.
odJosipa, Lipanj 4, 2016
Simpatičan, srdačan i profesionalan profesor kojem je doista stalo da njegovi polaznici ostvare rezulat. Visoko motiviran za rad, uporan, temeljit i prilagodljiv mogućnostima i potrebama svojih učenika. Vrlo ekspresivan u namjeri da objasni sve nedoumice i problemska pitanja! Čista petica za profesora Nikića!
odAntonela, Travanj 11, 2016
Srdačan,opušten,simpatičan, ali prije svega profesionalan. Kvalitetno objašnjava i spreman je ponoviti sto puta istu stvar ako je potrebno. S njim vam je uspjeh zagarantiran! :)
odNikolina, Ožujak 21, 2016
Simpatican i kvalitetan profesor, ozbiljno i savjesno pristupa poslu. Dobar za opcu kemiju, analiticku i biokemiju na faksu :).
od, Veljača 19, 2011
zelim pohvaliti ovog instruktora jer me spasio od padanja ispita za kojeg sam mislila da cu sigurno pasti i naucio me nesto kemije koju sam mislila da nikad necu nauciti
odVikki, Veljača 17, 2011
Odličan! Dobar i efikasan pristup gradivu!
Stranica 3 od 3

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 143