Pretraživanje na karti

karta

Kemija

Matija Nikić Istaknuto Popularno

Dragi srednjoškolci, maturanti i studenti, odlučili ste što želite studirati i Vaš izbor je Medicinski fakultet, Farmacija, PBF ili neki drugi fakultet za koji trebate znanje iz kemije i/ili biologije ili Vam je teško pratiti gradivo, imate "rupe" u znanju te premalo vremena za spremiti ispit ili samo trebate individualne poduke?

Profesor sam kemije i biologije s višegodišnjim iskustvom u radu s učenicima i studentima i nudim Vam pomoć.
Individualne instrukcije iz kemije i biologije, pripreme za državnu maturu, prijemne i studentske ispite (svi kolegiji) te natjecanja, uživo ili online.


[POLUINDIVIDUALNE INSTRUKCIJE DO 5 LJUDI] Ukoliko više vas na fakultetu ili u školi ima problem iz istog dijela gradiva možemo organizirati online poluindividualne instrukcije iz kemije i biologije, po povoljnijoj cijeni.

Poduke se održavaju na adresi Ožujska ulica 2 (Vrbani) ili online.
Prijaviti se možete na broj 0911547321 ili na email adresu mnikic123@gmail.com .

Javite se i zavolite prirodne znanosti. :)
Instrukcije
  • Osnovna škola
  • Srednja škola
  • Fakultet
Adresa
Ožujska 2, Zagreb, Zagreb
Mobitel
0911547321
Pregleda
23924
Objavljen
27.06.2023
Komentari (60)
Ovaj profesor je najveća ikona na svijetu
Smireno, staloženo i laiku razumljivo objašnjava i najteže zadatke iz područja kemije.
Iznimno pristupačan i zadovoljstvo je raditi s njim.
Ovim putem htio bih pohvaliti profesora Matiju jer mi je pomogao u savladavanju, shvaćanju te pripremanju gradiva iz kemije za državnu maturu. Uz njegovu pomoć upisao sam željeni fakultet (Farmaceutsko biokemijski) te napisao kemiju s visokim postotkom. Na jednostavan način objašnjava i vrlo komplicirano gradivo. Izlazio mi je ususret i za vrijeme Covid 19 virusa, tako što smo se čuli preko skype-a, a on je održavao videolekcije. Matija je profesor za svaku pohvalu, ali prije svega i odlična osoba koja mi je dodatno unijela volju i ljubav prema ovom predmetu.
odKatarina, July 16, 2020
Sa nikakvim predznanjem iz medicinske škole, upisala željeni fakultet. Sve pohvale za profesora, jedan od rijetkih koji zaista zna objasniti, pristupačan i odličan kao čovjek. Uz preneseno znanje, dodatno napuni samopouzdanjem!
odKatarina, July 14, 2020
Otišla sam kod prof. Matije kako bi me spremio za državnu maturu iz kemije. Nisam imala puno predznanja, i stvarno sam vrlo brzo shvatila sve što bi mi objasnio. Prezadovoljna sam s njim kao profesorom, ali i kao osobom. Upisala sam željeni fakultet, sve pohvale! :)
odMarina, April 30, 2020
Prof.Matija je počeo raditi on-line sa mojom sedmašicom i u 10 minuta je našao zajednički jezik sa njom. Bilo nam je bitno da joj netko razjasni osnove koje joj fale zbog ove lude školske godine i mislim da nismo mogli izabrati bolju osobu od prof.Matije. Čini mi se da će napraviti i više od toga - usaditi joj ljubav prema kemiji :)
odMatias Trbušić, April 24, 2020
Dijete mi ide u II gimnaziju. Kemija je jedan od predmeta koje nije voljela niti razumjela u suštini. Mogla je ona nešto naučiti i riješiti, ali je to sve bilo površno i bez razumijevanja.
Prof. Nikića smo "dobili" na preporuku i to se pokazalo iznad svih očekivanja. Ne samo da mi kći ima odlične rezultate iz kemije nego joj je to njeno znanje puno čvršće, s puno više razumijevanja i ono što je najvažnije počela je voljeti taj predmet. Profesor je za svaku preporuku, očito ima "žicu" za edukaciju,a to nema svatko i ne da se tako lako naučiti.
odAnđela, January 31, 2020
Ako trebate pomoć u svladavanju Kemije, profesor Matija je taj kojem se trebate obratiti.
Na vrlo jednostavan način objasni i najteže kemijske probleme.
Upravo taj jednostavni način razmišljanja prebaciva i na vas pa i vaše razumijevanje problema raste.
A razumijevanje je ono što trebate da svladate Kemiju.
odDora, November 13, 2019
Ovim putem htjela bi posebno pohvaliti prof. Matiju jer mi je pomogao riješiti kemiju na faksu koja mi je pravila veliki problem s obzirom da sam je imala malo u srednjoj školi.
Veoma je strpljiv, odlično objašnjava, spreman objasniti sve što treba bez ikakvog problema. Osobno sam imala nekih loših iskustva s instrukcijama iz kemije prethodno i nisam požalila što sam promijenila instruktora i došla kod Matije. Pomogao mi je shvatiti stvari one jednostavnije i one teže na vrlo efikasan način. Preporučila bi ga svima!
Još jednom mu hvala za svu pomoć i strpljivost.
odKarlo, September 17, 2019
Najbolje instrukcije ikad. Profesor kemiju objašnjava na vrlo jednostavan način. Skoro dvije godine mučenja s kemijom na faksu riješena nakon par sati instrukcija. Isplati se 100% . Sve preporuke!!
odKarla, September 16, 2019
Došla sam kod prof. Nikića zbog problema sa organskom kemijom, i evo nakraju dobila 5 iz ispita na faksu. Sve preporuke, super i jednostavan pristup učenju i problemima vezanim uz zadatke!
odSonja V., August 28, 2019
Izvrstan profesor sa puno strpljenja i hrpom dobrih savjeta. Profesor Nikić odličan je za one kojima je potrebna priprema iz biologije i kemije za fakultet, naručito onima koji su iz srednje izašli za manjkom znanja iz tih predmeta svakako ga preporučujem svima i svaka pohvala profesoru.
odAnaa, August 28, 2019
Zna se saliti ali najvaznije zna dobro objasnjavati. Isplati se ljudi. Vjerujte mi.
odRafael, August 1, 2019
Prije nekih 11 mjeseci došao sam kod prof. Nikića na instrukcije bez ikakvog znanja o Kemiji kako bih postigao željeni uspjeh na Državnoj maturi. Njegov izuzetno kvalitetan pristup podučavanja i unatoč njegovom velikom znanju o prirodnim znanostima ja sam postigao veliki uspjeh na Drzavnoj maturi i više nego što sam očekivao. Svakako bih preporučio svima instrukcije kod prof. Nikića. Najbolji profesor kojeg sam imao dosad ;)))
odNika, June 9, 2019
Prof. Nikic je super!!!!! Na svoj poseban nacin
pomogao mi je da svladam gradivo u sedmom razredu
i time postignem odlican uspjeh. Jedno VELIKO
HVALA!!!!!!
odAna S, May 30, 2019
Išla sam kod prof.Matije na pripreme iz kemije.Dosla sam sa nikakvim predznanjem i pomogao mi je savladati gradivo na najjednostavniji način. Tople preporuke za ljude kojima trebaju naučit kemiju.
Hvala profesore
odAndrijana Oreški, May 30, 2019
Zaista toplo preporucujem profesora Matiju svima vama koji ste potisnuli svoje znanje iz kemije ili ga nikada niste dovoljno usvojili. Taj profesor je spreman 100 puta iznova objasniti svaku nejasnocu i na jako kvalitetan i pristupacan nacin pribliziti znanje iz kemije na vise od samo dovoljnog. Meni je uvelike pomogao da savladam gradivo srednje skole i biokemiju. Svima koji imate problema na faksu s kemijom slobodno se javite profesoru za pomoc. Znanje koje posjeduje paralelno mu ide s razumijevanjem te vas ne treba biti strah pitati ukoliko nesto niste razumjeli. Sve pohvale, preporuke i veliko hvala!
odAna K, April 29, 2019
Preporucujem svima profesora Matiju!! Pogotovo onima koji nisu imali kemiju u srednjoj a treba im na faksu; odlicno objasnjava zadatke i ima puno strpljenja za sve nas koji ne znamo osnove..:)
Tople preporuke.
odAna, February 22, 2019
Simpatican i srdacan profesor! Na vrlo zanimljiv nacin mi je objasnio biokemiju za faks! Svaka preporuka! :)
odTea, February 21, 2019
Profesora Matiju preporučujem svima koji misle da se ne mogu izboriti s kemijom jer uz njega je sve moguće! Na jedinstven način objašnjava sve potrebno i još više od toga.
odPatricia, December 9, 2018
Preporučujem svima koji su u potražnji za kvalitetnim instruktorom koji riješava sve vaše nedoumice i probleme vezane uz gradivo, koji sa lakoćom i velikom razumljivošću vam dočarava sve ono što mislite da je neshvatljivo te na kraju najbitnije pretvara vaše neznanje u znanje.
Stranica 2 od 3

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 181