Matematika
Matematika/Zagreb

Pretraživanje na karti

karta

Kemija

Matija Nikić Istaknuto Popularno

Dragi srednjoškolci, maturanti i studenti, odlučili ste što želite studirati i Vaš izbor je Medicinski fakultet, Farmacija, PBF ili neki drugi fakultet za koji trebate znanje iz kemije i/ili biologije ili Vam je teško pratiti gradivo, imate "rupe" u znanju te premalo vremena za spremiti ispit ili samo trebate individualne poduke?

Profesor sam kemije i biologije s višegodišnjim iskustvom u radu s učenicima i studentima i nudim Vam pomoć.
Individualne instrukcije iz kemije i biologije, pripreme za državnu maturu, prijemne i studentske ispite (svi kolegiji) te natjecanja, uživo ili online.


[GRUPNE INSTRUKCIJE DO 5 LJUDI] Ukoliko više vas na fakultetu ili u školi ima problem iz istog dijela gradiva možemo organizirati online grupne instrukcije iz kemije i biologije, po povoljnijoj cijeni.

Poduke se održavaju na adresi Ožujska ulica 2 (Vrbani) ili online.
Prijaviti se možete na broj 0911547321 ili na email adresu mnikic123@gmail.com .

Javite se i zavolite prirodne znanosti. :)
Instrukcije
  • Osnovna škola
  • Srednja škola
  • Fakultet
Adresa
Ožujska 2, Zagreb, Zagreb
Mobitel
0911547321
Pregleda
21449
Objavljen
09.01.2023
Komentari (55)
odSara, Rujan 9, 2022
Svi, naročito kolege FKIT-ovci, ove instrukcije su moja topla preporuka. Ležerno, na vrijeme, zabavno, sve što možete poželjeti od dobrog instruktora. :)
odLuka, Srpanj 21, 2022
U pocetku nisam dobro razumio kemiju, medutim u radu s prof. Nikicem popravio sam rupe u znanju, kvalitetno savladao novo gradivo te napokon razumijem sto radimo na satu. Topla preporuka.
odSabina, Srpanj 18, 2022
trebala sam instrukcije iz kemije i profesor je stvarno na jednostavan i poučan način objasnio gradiva koja sam trebala. Također mi se svidjelo što je gradiva povezao sa stvarima u svakodnevnom životu čime sam još bolje shvatila gradivo. Tople preporuke svima koje muči kemija.
odSabina, Srpanj 18, 2022
Ja sam trebala instrukcije iz kemije i profesor je na jednostavan i odličan način objasnio gradiva koja sam trebala. Sviđalo mi se što je neka gradiva povezao i sa svakodnevnim životom čime sam još bolje shvatila gradivo. Samo pohvale.
odSabina, Srpanj 16, 2022
Ja sam kod profesora Nikića išla na instrukcije iz kemije jer mi je bila potrebna za maturu i prijemni i mogu ga samo pohvaliti. Objasnio mi je kako riješiti zadatke bez da mi oduzimaju puno vremena što mi je bilo vrlo bitno i korisno. Također mi je pokazao neke "cake" na zadacima i odlično mi je što je puno gradiva mogao objasniti kroz primjere iz života.
odKlara, Srpanj 8, 2022
Odličan profesor, jednostavno i lako objašnjava te tako omogućava lakše "upijanje" i shvaćanje kemije.
odMarin, Lipanj 30, 2022
Topla preporuke za prof. Nikića. Izuzetno stručan, ugodan u komunikaciji, susretljiv za sva pitanja, jednostavan dogovor oko termina. Od silnih problema i muka koje mi je kemija zadavala na fakultetu na kraju je uz njegovu pomoć položena s ocjenom odličan!
odLeona, Lipanj 19, 2022
Kod Matije sam dosla na pripremu za maturu iz kemije jer obrazovni program u skoli nije pruzao razumijevanje u odgvarajucoj mjeri. Vec u prvom susretu pronasli smo zajednicki jezik i zbog kvalitetnog pristupa gradivo se lako usvajalo (primjeri, objasnjenja sa primjerima iz zivota). Ono sto je najbitnije, napravili smo plan priprema i toga smo se drzali tako da sam bila sigurna da cemo sve uspjeti proci, osjecala sam se sigurnije i samouvjerenije sto je puno pomoglo na maturi. Osim samog gradiva, cesto sam dobila savjet kako se lakse snaci na ispitu, maturi ili cak na faukultetu (odlicna priprema!). Ocjena odlican :)
Preporuke za prof. Nikića. Izvrstan profesor koji na lako shvatljiv način objašnjava i složenije gradivo. Pristup vrlo individualan. Pripreme su bile za studij farmacije a rezultati su odlični.
odDora, Rujan 27, 2021
Imam zaista same pohvale za Matiju, definitivno najbolji instruktor kemije s kojim sam radila. Stvarno se trudi i stalo mu je do toga da shvatimo gradivo koje pokazuje. Kemija je dosta specifičan predmet i bitno je imati nekoga tko zna pokazati, Matija je dedinitivno pravi instruktor za to
odJan, Rujan 15, 2021
Samo riječi hvale za prof. Nikića. Jednostavan i vrlo temeljit, svakom problemu pristupa s optimizmom i kvalitetnim rješenjima što je danas u školstvu ali i podukama vrlo rijetko. Osobno me spremio za prijemni iz kemije na medicini koji sam odlično napisao i upisao se bez problema. Kemiju na vrlo zanimljiv način povezuje s biologijom i dakako ju čini životnijom što puno olakšava učenje ali i razumijevanje gradiva. Osobite pohvale za poduke iz organske, profesor Nikić je taj “zafrknuti” dio kemije, koji se slabo objašnjava u školama, objasnio izvrsno a uz sve to i na jako zanimljiv način. Uz sve navedeno daje odlične savjete za učenje i trudi se maksimalno pomoći. SVE PREPORUKE!!
odLuka, Srpanj 13, 2021
Pripreme iz kemije upisao sam kako bi se što bolje pripremio za prijemni ispit na medicinskom fakultetu u Zagrebu. Profesor mi je jako puno pomogao te sam uspio upisati medicinu. Vrlo je profesionalan, ali i opušten te uvijek spreman izaći u susret. Imam samo pohvale i toplo preporučam svima!
odLea, Lipanj 15, 2021
Došla sam kod profesora Nikića zbog priprema za maturu iz kemije. Moje predznanje iz srednje skole je bilo minimalno, no uz profesora sam uspjela nadoknaditi sve sto nisam usvojila u skoli i to na zabavan i kreativan nacin, u odlicnoj atmosferi. Topla preporuka svima koji traze dobre pripreme iz kemije!
odSara, Svibanj 11, 2021
Dosla sam kod profesora zbog problema sa organskom kemijom, malo je rec da na poseban nacin mi je pomogao da svladam gradivo. No prije svega da sama razumijem i shvatim problem i nadem rijesenje. Uz preneseno znanje, dodatno napuni samopouzdanjem! Sbe preporuke
odEma, Rujan 20, 2020
Samo pohvale za profesora Nikića. Čovjek se trudi, uskače kad god da je potrebno, pun je znanja i zna kako ga prenijeti, uvijek pozitivan, a ono najbitnije od svega - nije mi dopustio da odustanem! Hvala na pomoći s anorganskom kemijom! :)
odIvan, Srpanj 28, 2020
Ovaj profesor je najveća ikona na svijetu
Smireno, staloženo i laiku razumljivo objašnjava i najteže zadatke iz područja kemije.
Iznimno pristupačan i zadovoljstvo je raditi s njim.
Ovim putem htio bih pohvaliti profesora Matiju jer mi je pomogao u savladavanju, shvaćanju te pripremanju gradiva iz kemije za državnu maturu. Uz njegovu pomoć upisao sam željeni fakultet (Farmaceutsko biokemijski) te napisao kemiju s visokim postotkom. Na jednostavan način objašnjava i vrlo komplicirano gradivo. Izlazio mi je ususret i za vrijeme Covid 19 virusa, tako što smo se čuli preko skype-a, a on je održavao videolekcije. Matija je profesor za svaku pohvalu, ali prije svega i odlična osoba koja mi je dodatno unijela volju i ljubav prema ovom predmetu.
odKatarina, Srpanj 16, 2020
Sa nikakvim predznanjem iz medicinske škole, upisala željeni fakultet. Sve pohvale za profesora, jedan od rijetkih koji zaista zna objasniti, pristupačan i odličan kao čovjek. Uz preneseno znanje, dodatno napuni samopouzdanjem!
odKatarina, Srpanj 14, 2020
Otišla sam kod prof. Matije kako bi me spremio za državnu maturu iz kemije. Nisam imala puno predznanja, i stvarno sam vrlo brzo shvatila sve što bi mi objasnio. Prezadovoljna sam s njim kao profesorom, ali i kao osobom. Upisala sam željeni fakultet, sve pohvale! :)
odMarina, Travanj 30, 2020
Prof.Matija je počeo raditi on-line sa mojom sedmašicom i u 10 minuta je našao zajednički jezik sa njom. Bilo nam je bitno da joj netko razjasni osnove koje joj fale zbog ove lude školske godine i mislim da nismo mogli izabrati bolju osobu od prof.Matije. Čini mi se da će napraviti i više od toga - usaditi joj ljubav prema kemiji :)
Stranica 1 od 3

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 88