Matematika
Matematika/Zagreb

Pretraživanje na karti

karta

Strani jezici

Marija

Mag. iuris, certificirana od strane Cambridge Assesment English (Cambridge English Level 3 Certificate in ESOL International, Proficiency in English- Level C2) iz engleskog jezika te svakodnevno koristim engleski u govoru i pismu za poslovne potrebe. Nudim poduku i pomoć u savladavanju jezika učenicama osnovnih i srednjih škola, studentima te odraslima. Pomažem s nastavnim gradivom, pisanjem eseja i usavršavanjem konverzacije. Također, nudim usluge prijevoda s hrvatskog na engleski jezik i obrnuto. Instrukcije održavam u svom prostoru, online ili dolazim kod Vas po dogovoru.
Instrukcije
  • Osnovna škola
  • Srednja škola
  • Fakultet
Adresa
Mobitel
+385912540225
Pregleda
563
Objavljen
29.11.2021

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 277