Matematika
Matematika/Sesvete
Kemija
Kemija/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/SESVETE
Elektrotehnika
Elektrotehnika/Sesvete
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Strani jezici
Strani jezici/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Hrvatski jezik
Hrvatski jezik/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Ekonomija
Ekonomija/Nova Kapela
Matematika
Matematika/Split
Strani jezici
Strani jezici/Split
Strani jezici
Strani jezici/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Kemija
Kemija/Rijeka, Croatia
Matematika
Matematika/Zagreb

Pretraživanje na karti

karta

Matematika

Marin - instrukcije iz matematike (Zagreb) Istaknuto

Studiram matematiku na PMF-u i držim instrukcije za osnovnu školu, srednju školu i fakultete te držim pripreme za državnu maturu.
Od mene možete očekivati ugodnu i opuštenu atmosferu i strpljenje, a cilj mi je na što jednostavniji način objasniti pojedino gradivo. Također rješavam zadatke preko WhatsAppa (uvijek dostupan). Dolazak u Vaš prostor.

Držim i online instrukcije (Zoom, WhatsApp, Skype,..) uz pomoć tableta i olovke. Popust na grupne instrukcije.

Fakulteti iskustvo: EFZG,PMF,FER,TVZ,FSB,PBF,FKIT,VERN,FOI,FPZ,RGN...

Mobitel: 099 340 4916 (možete se javiti i na WhatsApp)
Instrukcije
  • Osnovna škola
  • Srednja škola
  • Fakultet
Adresa
Kvaternikov trg, Zagreb
Mobitel
099 340 4916
Pregleda
3960
Dolazak
DA
Objavljen
15.09.2021
Komentari (15)
odJakov, Svibanj 21, 2022
Uz Marinovu strucnu pomoc i strpljenje uspio sam kao ucenik gimnazije uz kompleksno gradivo ispraviti jedinicu na 5. Definitivno preporucam Marina te su rezultati zagarantirani.
odNatasa, Ožujak 19, 2022
Uz Marina moj sin zavolio je matematiku, sa radoscu ide na instrukcije i nema vise straha od zadataka. Testove rjesava s odlicnim ocjenama!
Marina od srca preporucam svima. Sigurna sam da ce imati iste dojmove kao i mi!
odJasna Đogić, Ožujak 19, 2022
Smatramo se izuzetno sretnima što smo pronašli Marina i puno nam pomaže oko matematike.u svom radu Marin je sistematičan,temeljit,vrlo dobro organiziran,ugodan u komunikaciji i u kontaktu, zna kako prenijeti znanje. Uspjeh je zagarantiran i svakako najbolje moguće preporuke dajemo!
odGabrijela, Rujan 18, 2021
Odličan instruktor, sve preporuke!
odIvo, Rujan 14, 2021
Marin je odličan u davanju instrukcija, strpljiv i prilagodi se vašem tempu rada. Svakako preporuka.
odVlatka, Srpanj 15, 2021
Što reći, kulturan i pristojan student predanim radom je doveo mog sina do elite na državnoj maturi-naš sin je napisao tako dobro maturu da je u 2.5% najbolje rangiranih u matematici A razine. Upao je na sve fakultete koje je izabrao! Hvala Marinu, odlićnom motivatoru na trudu koji je uložiio i sve preporuke za ovog vrijednog studenta!
odMarko Z, Srpanj 7, 2021
Marin dobar,strpljiv,snalažljiv i vrlo ugodan za rad, preporučujem svima koji žele lako naučiti gradivo uz opuštenu atmosferu (:
odMartina, Lipanj 11, 2021
Marin je vrlo simpatičan,stručan instruktor, odlično objašnjava gradivo i to na opušten i "zabavni" način. Moja dva sina srednjoškolca su jako zadovoljna s njime.
odAndjela, Lipanj 2, 2021
Konačno da se ne osijećamo kao gubitnici kad idemo na instrukcije.Vrijeme učinkovito ,efikasno iskorišteno,znanje predano sa strpljenjem i savršenom jednostavnošću.Odličan instruktor osim što se treba najaviti poprilično ranije od termina,što ponekad izaziva teškoće.
odIvana, Lipanj 1, 2021
Tražeći instruktora za sina, Marinov oglas mi se učinio simpatičnim a i nudio je dolazak u dom ili online. Definitivno nisam pogriješila, sin ga je pohvalio kao odličnog instruktora, smirenog u objašnjavanju gradiva a pristupačnog u razgovoru s (uvijek najpametnijim) tinejdžerima. Sin je ispravio sve negativne ocjene ali najvažnije-usvojio je gradivo. Svaka pohvala i vidimo se i slijedeće godine!
odMartin, Veljača 18, 2021
Svake pohvale, super instruktor i odlicno objašnjava. Pisao sam zadnji ispit na faxu iz matematike, izlazio 6 puta i kad sam uzeo Marina za instruktora polozio sam sa cetvorkom, mislim da to sve govori!! Nećete požaliti!
odSara, Siječanj 28, 2021
Odlican instruktor, necete pogrijesit ako odaberete njega!!
odKarla, Siječanj 22, 2021
Ako imate problema s matematikom, od srca vam preporučujem Marina. Uvijek strpljiv i spreman podijeliti svoje znanje. Sve pohvale.
odValentina, Prosinac 15, 2020
U totalnoj fakultetskoj zbrci sa ispitima, uz veliku pomoc Marina uspjela sam savladati gradivo matematike koje mi se cinilo neizmjerno tesko. Istaknula bih njegovo strpljenje i iznova objasnjavanje i rjesavanje zadataka kako bih uspjela povezati gradivo.
Svaka preporuka za Marina!
odDaiel, Prosinac 6, 2020
Zbog jakog lošeg predznanja matematika mi je na fakultetu predstavljala veliki problem, ali uz pomoć Marina sve mi je pojednostavnio i uspješno sam položio matematiku tako da sve preporuke :))

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb (Maksimir)
Matematika
Matematika/Zagreb
Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 298