Kemija

 Iako je mnogima, srednjoškolcima, a i studentima kemija problem zbog nedostataka u školstvu, instruktor koji zna što činiti će biti uspješan u prenošenju znanja klijentima. Veoma jednostavno, cijela mudrost se može svesti na jednu riječ:

 

- prilagodljivost

 

Dakle, što to znači za instruktora? Opet, jednostavno.

Instruktor će prije svega poraditi na sebi, tj. na vještinama "kopiranja" znanja klijentima. Ovo je subjektivna kategorija, ali postoje uspješni i ne baš tako uspješni instruktori.

Nadalje, instruktor će se prilagoditi i klijentu, po pitanju toga da klijent ne doživljava instrukcije kao loše iskustvo, nešto neugodno. Kao instruktor s iskustvom, mogu reći da je ovo od osobita značaja jer klijent koji "zavoli" primanje znanja će mnogo lakše naučiti.

Zatim slijedi prilagođavanje gradivu, no to je lako - sve što je potrebno je da klijent da jasan uvid, a instruktor jasno organizira i razluči ono što je potrebno, a što ne.

Zadnje i možda najvažnije, instruktor se mora prilagoditi predmetu u cjelini, pogotovo samom profesoru, tj. omogućiti klijentu DA PROFESORIMA "SERVIRA" ONO ŠTO ŽELE ČUTI! I tu je ključ uspjeha. Kakav je profesor, takav će biti pristup instrukcijama.

 

Ukratko: nikakve šablone, od klijenta do klijenta se slučajevi razlikuju, i uspješan instruktor je onaj koji se svakom zadatku prilagođava te ga ozbiljno shvaća.

Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje
Komentari (1)


gost kaže:

0
Što je alkemija
Alkemija-
 
06.11.2012
Glasovi: +0

Napišite komentar

busy

Ažurirano (Petak, 21 Rujan 2012 08:09)

 

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 119