Kemija
Kemija/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Strani jezici
Strani jezici/Zagreb
Matematika
Matematika/Sesvete
Matematika
Matematika/Split
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/SESVETE
Matematika
Matematika/SESVETE
Strani jezici
Strani jezici/Zagreb
Kemija
Kemija/Rijeka, Croatia
Elektrotehnika
Elektrotehnika/Sesvete
Ekonomija
Ekonomija/Nova Kapela
Matematika
Matematika/Zagreb
Hrvatski jezik
Hrvatski jezik/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Strani jezici
Strani jezici/Zagreb

Pretraživanje na karti

karta

Kemija

Matija Nikić Istaknuto Popularno

Dragi srednjoškolci, maturanti i studenti, odlučili ste što želite studirati i Vaš izbor je Medicinski fakultet, Farmacija, PBF ili neki drugi fakultet za koji trebate znanje iz kemije i/ili biologije ili Vam je teško pratiti gradivo, imate "rupe" u znanju te premalo vremena za sve to pohvatati ili samo trebate individualne instrukcije?
Profesor sam kemije i biologije s višegodišnjim iskustvom u radu s učenicima i studentima i nudim Vam pomoć.

Indvidualne poduke iz kemije i biologije,pripreme za državnu maturu, prijemne i studentske ispite (svi kolegiji) te natjecanja, uživo ili online.
Isto tako možete se javiti za individualne poduke i pripreme iz fizike i matematike u suradnji s izvrsnim profesorima.
Od rujna 2021. krenuti će ciklus grupnih poduka ,te online grupnih poduka iz kemije, fizike, matematike i biologije (do 5 ljudi). Ukoliko ste zainteresirani za grupne poduke bilo bi najbolje da svoje mjesto osigurate što prije.

Poduke se održavaju na adresi Ožujska ulica 2 (Vrbani).
Prijaviti se možete na broj 0911547321 ili email adrese mnikic123@gmail.com , info@izvor-znanja.com

Javite se i zavolite prirodne znanosti. :)
Instrukcije
  • Osnovna škola
  • Srednja škola
  • Fakultet
Adresa
Ožujska 2, Zagreb, Zagreb
Mobitel
0911547321
Pregleda
19301
Objavljen
30.06.2021
Komentari (46)
odDora, Rujan 27, 2021
Imam zaista same pohvale za Matiju, definitivno najbolji instruktor kemije s kojim sam radila. Stvarno se trudi i stalo mu je do toga da shvatimo gradivo koje pokazuje. Kemija je dosta specifičan predmet i bitno je imati nekoga tko zna pokazati, Matija je dedinitivno pravi instruktor za to
odJan, Rujan 15, 2021
Samo riječi hvale za prof. Nikića. Jednostavan i vrlo temeljit, svakom problemu pristupa s optimizmom i kvalitetnim rješenjima što je danas u školstvu ali i podukama vrlo rijetko. Osobno me spremio za prijemni iz kemije na medicini koji sam odlično napisao i upisao se bez problema. Kemiju na vrlo zanimljiv način povezuje s biologijom i dakako ju čini životnijom što puno olakšava učenje ali i razumijevanje gradiva. Osobite pohvale za poduke iz organske, profesor Nikić je taj “zafrknuti” dio kemije, koji se slabo objašnjava u školama, objasnio izvrsno a uz sve to i na jako zanimljiv način. Uz sve navedeno daje odlične savjete za učenje i trudi se maksimalno pomoći. SVE PREPORUKE!!
odLuka, Srpanj 13, 2021
Pripreme iz kemije upisao sam kako bi se što bolje pripremio za prijemni ispit na medicinskom fakultetu u Zagrebu. Profesor mi je jako puno pomogao te sam uspio upisati medicinu. Vrlo je profesionalan, ali i opušten te uvijek spreman izaći u susret. Imam samo pohvale i toplo preporučam svima!
odLea, Lipanj 15, 2021
Došla sam kod profesora Nikića zbog priprema za maturu iz kemije. Moje predznanje iz srednje skole je bilo minimalno, no uz profesora sam uspjela nadoknaditi sve sto nisam usvojila u skoli i to na zabavan i kreativan nacin, u odlicnoj atmosferi. Topla preporuka svima koji traze dobre pripreme iz kemije!
odSara, Svibanj 11, 2021
Dosla sam kod profesora zbog problema sa organskom kemijom, malo je rec da na poseban nacin mi je pomogao da svladam gradivo. No prije svega da sama razumijem i shvatim problem i nadem rijesenje. Uz preneseno znanje, dodatno napuni samopouzdanjem! Sbe preporuke
odEma, Rujan 20, 2020
Samo pohvale za profesora Nikića. Čovjek se trudi, uskače kad god da je potrebno, pun je znanja i zna kako ga prenijeti, uvijek pozitivan, a ono najbitnije od svega - nije mi dopustio da odustanem! Hvala na pomoći s anorganskom kemijom! :)
odIvan, Srpanj 28, 2020
Ovaj profesor je najveća ikona na svijetu
Smireno, staloženo i laiku razumljivo objašnjava i najteže zadatke iz područja kemije.
Iznimno pristupačan i zadovoljstvo je raditi s njim.
Ovim putem htio bih pohvaliti profesora Matiju jer mi je pomogao u savladavanju, shvaćanju te pripremanju gradiva iz kemije za državnu maturu. Uz njegovu pomoć upisao sam željeni fakultet (Farmaceutsko biokemijski) te napisao kemiju s visokim postotkom. Na jednostavan način objašnjava i vrlo komplicirano gradivo. Izlazio mi je ususret i za vrijeme Covid 19 virusa, tako što smo se čuli preko skype-a, a on je održavao videolekcije. Matija je profesor za svaku pohvalu, ali prije svega i odlična osoba koja mi je dodatno unijela volju i ljubav prema ovom predmetu.
odKatarina, Srpanj 16, 2020
Sa nikakvim predznanjem iz medicinske škole, upisala željeni fakultet. Sve pohvale za profesora, jedan od rijetkih koji zaista zna objasniti, pristupačan i odličan kao čovjek. Uz preneseno znanje, dodatno napuni samopouzdanjem!
odKatarina, Srpanj 14, 2020
Otišla sam kod prof. Matije kako bi me spremio za državnu maturu iz kemije. Nisam imala puno predznanja, i stvarno sam vrlo brzo shvatila sve što bi mi objasnio. Prezadovoljna sam s njim kao profesorom, ali i kao osobom. Upisala sam željeni fakultet, sve pohvale! :)
odMarina, Travanj 30, 2020
Prof.Matija je počeo raditi on-line sa mojom sedmašicom i u 10 minuta je našao zajednički jezik sa njom. Bilo nam je bitno da joj netko razjasni osnove koje joj fale zbog ove lude školske godine i mislim da nismo mogli izabrati bolju osobu od prof.Matije. Čini mi se da će napraviti i više od toga - usaditi joj ljubav prema kemiji :)
odMatias Trbušić, Travanj 24, 2020
Dijete mi ide u II gimnaziju. Kemija je jedan od predmeta koje nije voljela niti razumjela u suštini. Mogla je ona nešto naučiti i riješiti, ali je to sve bilo površno i bez razumijevanja.
Prof. Nikića smo "dobili" na preporuku i to se pokazalo iznad svih očekivanja. Ne samo da mi kći ima odlične rezultate iz kemije nego joj je to njeno znanje puno čvršće, s puno više razumijevanja i ono što je najvažnije počela je voljeti taj predmet. Profesor je za svaku preporuku, očito ima "žicu" za edukaciju,a to nema svatko i ne da se tako lako naučiti.
odAnđela, Siječanj 31, 2020
Ako trebate pomoć u svladavanju Kemije, profesor Matija je taj kojem se trebate obratiti.
Na vrlo jednostavan način objasni i najteže kemijske probleme.
Upravo taj jednostavni način razmišljanja prebaciva i na vas pa i vaše razumijevanje problema raste.
A razumijevanje je ono što trebate da svladate Kemiju.
odDora, Studeni 13, 2019
Ovim putem htjela bi posebno pohvaliti prof. Matiju jer mi je pomogao riješiti kemiju na faksu koja mi je pravila veliki problem s obzirom da sam je imala malo u srednjoj školi.
Veoma je strpljiv, odlično objašnjava, spreman objasniti sve što treba bez ikakvog problema. Osobno sam imala nekih loših iskustva s instrukcijama iz kemije prethodno i nisam požalila što sam promijenila instruktora i došla kod Matije. Pomogao mi je shvatiti stvari one jednostavnije i one teže na vrlo efikasan način. Preporučila bi ga svima!
Još jednom mu hvala za svu pomoć i strpljivost.
odKarlo, Rujan 17, 2019
Najbolje instrukcije ikad. Profesor kemiju objašnjava na vrlo jednostavan način. Skoro dvije godine mučenja s kemijom na faksu riješena nakon par sati instrukcija. Isplati se 100% . Sve preporuke!!
odKarla, Rujan 16, 2019
Došla sam kod prof. Nikića zbog problema sa organskom kemijom, i evo nakraju dobila 5 iz ispita na faksu. Sve preporuke, super i jednostavan pristup učenju i problemima vezanim uz zadatke!
odSonja V., Kolovoz 28, 2019
Izvrstan profesor sa puno strpljenja i hrpom dobrih savjeta. Profesor Nikić odličan je za one kojima je potrebna priprema iz biologije i kemije za fakultet, naručito onima koji su iz srednje izašli za manjkom znanja iz tih predmeta svakako ga preporučujem svima i svaka pohvala profesoru.
odAnaa, Kolovoz 28, 2019
Zna se saliti ali najvaznije zna dobro objasnjavati. Isplati se ljudi. Vjerujte mi.
odRafael, Kolovoz 1, 2019
Prije nekih 11 mjeseci došao sam kod prof. Nikića na instrukcije bez ikakvog znanja o Kemiji kako bih postigao željeni uspjeh na Državnoj maturi. Njegov izuzetno kvalitetan pristup podučavanja i unatoč njegovom velikom znanju o prirodnim znanostima ja sam postigao veliki uspjeh na Drzavnoj maturi i više nego što sam očekivao. Svakako bih preporučio svima instrukcije kod prof. Nikića. Najbolji profesor kojeg sam imao dosad ;)))
odNika, Lipanj 9, 2019
Prof. Nikic je super!!!!! Na svoj poseban nacin
pomogao mi je da svladam gradivo u sedmom razredu
i time postignem odlican uspjeh. Jedno VELIKO
HVALA!!!!!!
Stranica 1 od 3

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb (Maksimir)
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 246