Pretraživanje na karti

karta

Kemija

Maja Lakić Istaknuto

Profesorica sa desetogodišnjim iskustvom rada u školi i autorica dvaju priručnika daje instrukcije iz kemije i biologije za osnovne i srednje škole. Također nudim pomoć u učenju za osnovnoškolce.
Javite mi se:
maja.heles@gmail.com
092/170-1470
15 eur/60 min
Instrukcije
  • Osnovna škola
  • Srednja škola
Adresa
Dubrava, Zagreb
Mobitel
0921701470
Pregleda
368
Objavljen
18.09.2023
Komentari (5)
odAna L, Prosinac 1, 2023
Prvi sam razred gimnazije i od kad sam krenula na instrukcije kod prof. Lakić zavoljela sam kemiju jer mi svako gradivo s lakoćom objasni što je rezultiralo odličnim ocjenama iz kemije. Sretna sam što surađuejm baš s profesoricom Majom. Svake preporuke! :)
odGoga, Studeni 12, 2023
Profesoricu Maju kontaktirali smo kada je sin krenuo u prvi razred srednje škole.
Shvatio je da postoje određeni dijelovi gradiva iz kemije koje nisu obradili u osnovnoj školi i želio se pripremiti za testove i dogovaranje koja su bila na puno višoj razini od postojeće.
Profesorica je sa sinom postigla odličnu komunikaciju i za vrlo kratko vrijeme nadoknadio je sve što je želio i postigao odlične ocjene. Svima preporučam da se Maji obrate s povjerenjem jer osim velikog znanja ima i odlične pedagoške metode rada s djecom.
odUčenik, Studeni 11, 2023
Profesorica Maja Lakić izuzetno je predana, strpljiva i stručna u svojem radu. Njezina susretljivost prema učenicima te sposobnost različitim stilovima učenja omogućava svakom učeniku da maksimalno razumije nastavnu jedinicu. Također, njezina otvorenost za dodatna pitanja i aktivna podrška stvaraju poticajno okruženje za učenje, dok je način predavanja jasan i inspirativan. Tijekom instrukcija, prolazi se kroz sve tipove zadataka sa detaljnim pojašnjavanjem svakog koraka. Moj prvi odlazak na instrukcije rezultirao je izvrsnim rezultatom na pismenom ispitu. Preporučujem instrukcije kod profesorice Lakić svakome tko ima nejasnoća sa biologijom i/ili kemijom te garantiram postignuće izvrsnih rezultata na usmenoj ili pismenoj provjeri znanja.
odLejla, Studeni 11, 2023
Prof.Maja je sjajno pristupačna, odličan pedagog i nasa kcer kaze da joj je rastjerala ogromnu maglu oko kemije.
Za svaku preporuku
Početkom ove školske godine, moj devetogodišnjak se susreo s manjkom koncentracije za učenje i zaredao prvih nekoliko trojki nakon odličnih ocjena u 1. i 2. razredu. Bio mu je veliki šok i u jednom trenu postao je strašno demotiviran.
Ja sam kao mama znala da moram nešto napraviti, a kako nisam pedagog, osjećala sam da mu treba netko tko zna kako djetetu pomoći u učenju i kako mu prenijeti znanje.
Guglanjem sam naišla na ovu stranicu i profesoricu Maju. Čim sam joj opisala s čime se “borimo”, sve joj je bilo jasno i vrlo brzo su se ona i moj sin našli i kliknuli. :)

Već nakon prvog sata s Majom, osjetili smo pomak u učenju i savladavanju gradiva. A nakon par odrađenih sati, neusporediva je situacija s onom na početku školske godine - imamo sve čiste petice! Iako nam to nije cilj, jer cilj je da se dijete koncentrira i nauči učiti, ipak je puno više motivirajuće dobiti peticu nego trojku u trećem osnovne.

Maja je veliki motivator i vrlo je poticajna. Moj sin se veseli svakom susretu s njom!

Preporuka od srca! :)

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 170