Matematika
Matematika/Zagreb

Pretraživanje na karti

karta

Strani jezici

Karla│JEZIČNA UČIONICA :) Popularno

JEZIČNA UČIONICA je virtualna učionica stranih jezika u kojoj odraslim osobama pomažem da (samostalno) savladaju njemački i ruski jezik. To znači da nam je uz svladavanje jezičnih vještina zajednički cilj to da istovremeno stekneš jezičnu samostalnost. Dakle, da se samostalno možeš snaći u svemu onome što (već) znaš, ali i onome što (još) ne znaš - da isto znaš provjeriti, po potrebi dodatno istražiti i u konačnici sve zajedno uspješno pospremiti u svoje dugoročno pamćenje. I da se pri tome u svakom trenutku osjećaš ugodno, sigurno i samouvjereno - i to čak i pogotovo onda kada Ti se čini da ‘griješiš’. :)

I upravo nam digitalni prostor omogućuje da prijeđemo državne (i jezične) granice te da tako povežemo naizgled nespojivo: ‘umjetni jezik nastave’ sa stvarnim i autentičnim jezikom te učenje uz nečiju podršku sa samostalnim učenjem i stjecanjem jezične samostalnosti. Zato se nastava u Jezičnoj učionici sastoji od VIRTUALNE UČIONICE za grupno odnosno individualno učenje te od JEZIČNOG SANDUČIĆA za samostalno učenje, a svaki jezični paket sadrži nastavu u stvarnom vremenu (kada se družimo licem u lice) te nastavu na daljinu (kada svatko svojim tempom samostalno vježba sve ono na što bi nam inače odlazilo puno vremena, a istovremeno zahtijeva dozu posvećenosti koju ne možemo svi imati u istom trenutku). SVI JEZIČNI PAKETI u Jezičnoj učionici uključuju:
✓ UVODNO TESTIRANJE po želji;
✓ INDIVIDUALNO JEZIČNO SAVJETOVANJE prije početka održavanja nastave pomoću kojega zajedno organiziramo nastavu koja će biti svrsishodna i Tebi zanimljiva;
✓ sate ‘KLASIČNE’ NASTAVE na kojima podjednako razvijamo sve jezične vještine i sate KONVERZACIJSKE NASTAVE UZ PRAĆENJE NAPRETKA svakog polaznika;
✓ ZADATKE ZA SAMOSTALAN RAD / PERSONALIZIRANI FEEDBACK koji podrazumijevaju pisanu korekturu na daljinu zajedno sa savjetima i prijedlozima;
✓ nastavu na razinama poznavanja stranog jezika od A1 do C1 prema ZEROJ-u.

*VIRTUALNA UČIONICA je koncipirana na strukturiranom ‘korak po korak’ učenju i zato tijekom nje koristimo DIGITALNE INTERAKTIVNE UDŽBENIKE, a na daljinu se bavimo ZADACIMA ZA SAMOSTALAN RAD, a JEZIČNI SANDUČIĆ je ovdje za Tebe ako već samostalno učiš strani jezik prema vlastitom konceptu i povremeno Ti je potrebna podrška da nešto provjeriš, utvrdiš ili provježbaš, i zato se odvija pomoću materijala koje već koristiš pri samostalnom učenju, a PERSONALIZIRANI FEEDBACK znači da dobiješ moju povratnu informaciju na sve što mi dostaviš.

Ako Ti ovakva virtualna, interaktivna i opuštena okolina za učenje ima smisla i želiš da Te Jezična učionica prati na Tvom jezičnom putovanju, detaljnije o svim jezičnim paketima možeš saznati na www.jezična-učionica.hr (da - sa č!). P. S. Ako imaš bilo kakvih pitanja, uvijek mi se možeš javiti na karla@jezična-učionica.hr. :)

Bis dann и всего хорошего!
Karla Tuđen, mag. educ. philol. germ. et russ.
Adresa
Mobitel
+385 99 674 8631
Telefon
/
Pregleda
179
Dolazak
virtualna nastava
Objavljen
05.06.2023

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 164