Pretraživanje na karti

karta

Matematika

MAT,FIZ,ENG, DRŽAVNA Istaknuto Popularno

Održavam individualne instrukcije iz MATEMATIKE I FIZIKE te pripreme za DRŽAVNU MATURU. Zbog velikog broja polaznika kroz sve ove godine upoznata sam s radom većine profesora što nam daje veliku prednost jer znamo kako se pripremiti za ispit.

Postižem godinama izvrsne rezultate zajedno sa svojim učenicima, svih uzrasta.

Pripreme održavam još od samog početka održavanja ispita državne mature od 2009. god.stoga sam upoznata sa svim promjenama u školskoj maturi i radim u skladu s ispitnim katalozima državne mature.
Prolaznost je 100%-tna već 13 godina jer se zbilja maksimalno posvećujem svakom učeniku i njegovim potrebama.
Matematika zna biti jako zabavna, pogotovo kad vidiš da nije nemoguće skočiti s niske ocjene na odličnu. A meni nema većeg zadovoljstva nego postići to da prenesem svoje znanje na tebe. Pogotovo kada to rezultira odličnim uspjehom.


Našoj kvaliteti svjedoči rekordan broj polaznika svake godine kao i brojne pohvale i komentari te gostovanja u različitim medijima (RTL, radio Antena, Večernji list i dr.) na temu instrukcija.

Inzistiramo na individualnom radu, zbog toga se i možemo pohvaliti izvrsnim rezultatima naših učenika, pa tako i upisima na željene fakultete, u grupama radimo isključivo na Vaše inzistiranje sa 2-5 učenika.
Engleski jezik i Hrvatski jezik održavaju predmetni profesori.

Obratite nam se s povjerenjem i provjerite zašto smo najposjećeniji individualni predavači u državi. Moj je cilj olakšati vam ono što je logično i usmjeriti Vas kako da i Vi to savladate.

Za one koji nisu u mogućnosti doći do nas, suradnja se odvija preko online aplikacija (Zoom, Whatsapp, Skype i drugi). Radimo preko grafičkog tableta na ploči.

Mob: 091 988 2180
E-mail: julijana.instrukcije@gmail.com
Instrukcije
  • Osnovna škola
  • Srednja škola
  • Fakultet
Adresa
Mobitel
0919882180
Pregleda
86726
Objavljen
24.10.2022
Karta
Komentari (36)
odIvana, Listopad 25, 2022
Najbolja Profesorica
odIvan, Rujan 12, 2022
Jako stručna profesorica, svakom preporučujem
odNina, Rujan 4, 2022
1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim
Zahvaljujući profesorici Julijani, moj sin je bez problema maturirao i u ljetnom roku upisao željeni fakultet!
Iznimno draga, susretljiva a prvenstveno stručna profesorica!
Preporuka svakako!!!
Hvala!!
Odgovor instruktora

Draga Nina hvala Vam najljepša na komentaru, uspjeli smo zajedno postići cilj, discipliniranost i repetitivne zadaće su donijele željene rezultate. Vidu želim sve najbolje u novom okruženju!

odMiran Karan, Kolovoz 29, 2022
1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim
Prof. Julijana puno mi je pomogla u pripremama za drzavnu maturu. Preporucujem! Hvala Julijana.
Odgovor instruktora

Hvala Miran na iskrenoj recenziji. Sretno u daljnjoj izobrazbi! Pozdrav

odIvor, Kolovoz 29, 2022
1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim
Julijana pruža uredne i opširne upute, te prilagodivost prema rasporedima učenika. Počeo sam se pripremati za maturu 3 mjeseca unaprijed ali nisam osjećao velik pritisak dok me pripremala i na vrijeme sam bio spreman. Preporučam.
Odgovor instruktora

Ivor bio si uvijek iskren ali pomalo i rezerviran, zato mi tvoja recenzija puno govor, a znači mi svemir!

odMaja, Kolovoz 26, 2022
1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim
Iako sam s pripremama za maturu krenula u posljednji čas, s profesoricom Julijanom sam uspjela proći cijelo gradivo i doći do željenog uspjeha na državnoj maturi. Profesorica ima mnogo strpljenja te jako dobro i temeljito objašnjava sve lekcije pa je stoga mogu pratiti i oni kojima inače ne ide matematika. Odgovorila je na sva moja pitanja vezana uz gradivo, a osim toga mi je dala i neke korisne savjete te pokazala nekoliko trikova koji su mi bili od velike koristi tijekom pisanja same mature. Za vrijeme individualnog rada s profesoricom i rada u manjoj grupi (gdje smo rješavali zadatke s prošlih matura) imala sam priliku vidjeti koliko je prof. Julijani stalo do svakog učenika te koliko truda ulaže da svi sve razumijemo i možemo je pratiti. Vjerujem kako je pohađanje priprema kod prof. Julijane igralo veliku ulogu u mom prolasku mature i stoga smatram da nećete požaliti ukoliko odaberete baš ovu profesoricu.
Odgovor instruktora

Majo hvala na iscrpnom komentaru, vidi se da je iskren i od srca. Hvala ti zaista, puno mi znači i sve najbolje u daljnjem školovanju!

odPetra, Kolovoz 26, 2022
1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim
Profesorica Julijana super suretljiva, detaljno objašnjava i pomaže u svemu što nije jasno (ujedno dostupna kad god ti nešto hitno zatreba). Iskrene preporuke.
Odgovor instruktora

Draga Petra hvala od srca na iskrenoj preporuci, sretno dalje!

odPatrik, Rujan 12, 2021
Julijana je profesorica izvan okvira struke koju predstavlja. Upoznali smo se nakon jedne neočekivane životne lekcije. Njena pristupačnost, razumijevanje, predanost radu, optimizam, komunikativnost i pedagoški pristup su mi bili motiv za trud, rad i postizanje rezultata. Nije sve išlo glatko, malo smo se mučili i na kraju smijali. Ali postigli smo cilj koji smo si zadali. Uspjeh je tu! Hvala Vam puno i tople preporuke svima!
Odgovor instruktora

Patrik, zaista smo imali malo vremena za obradu puno gradiva, no uspio si i čestitam ti od srca na ustrajnosti, jer to je ključ uspjeha. Sretno u daljnjem školovanju! Hvala ti puno na recenziji :)

odNikolina, Rujan 8, 2021
1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim
Iskrene preporuke
Odgovor instruktora

Hvala!

odInes, Srpanj 20, 2021
1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim
Velika preporuka ako trebate instrukcije iz matematike! Jako strucna, brza i pristupacna profesorica.
Odgovor instruktora

Hvala najljepša na recenziji :)

odVargek Sanja, Srpanj 17, 2021
1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim
Profesorica Julijana je stručna instruktorica, s izraženom ljudskom dimenzijom. Svoje široko znanje strpljivo prenosi svojim đacima, koje prati  i brine o njima, te na nju uvijek možete računati. Nakon tri godine instrukcija sa mojim sinom, mogu samo izraziti zadovoljstvo i preporučiti svima.
Odgovor instruktora

Draga Sanja hvala Vam od srca što ste sa mnom sve ove godine i hvala Vam na zaista predivnom komentaru i ukazanom povjerenju. Vi ste razlog da budem još bolja i ustrajnija u svom poslu. Hvala Vam najljepša ❤️

odIvan, Srpanj 17, 2021
1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim
Profesorica Julijana zaslužuje sve pohvale, najviše me dojmilo to što je veoma pristupačna i što sam je u svakom trenutku mogao pitati što me zanima i vrlo brzo dobiti odgovor. Izvrsna profesorica. Moje preporuke.
Odgovor instruktora

Ivane bio si jako zahvalan učenik i s tobom je bilo divota raditi. Čestitam i tebi od ❤️ na upisu. Javi se što god ti ikad bude trebalo

odIvan, Srpanj 16, 2021
1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim
Predavanja su bila jako dobra i može se naučiti puno konkretnih stvari i jako važnih samo se morate posvetiti tome i biti redovni na predavanjima uspjeh je zagarantiran
Odgovor instruktora

Ivane hvala na recenziji i povjerenju. Čestitam od srca na upisu i sretno u daljnjem školovanju.

odKarla, Srpanj 16, 2021
1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim
Svaka pohvala i preporuka. Profesorica mi je puno pomogla da savladam gradivo i dobijem željenu ocjenu. Uvijek na raspolaganju i spremna pomoći. Još jednom joj želim veliko hvala!
Odgovor instruktora

Draga Karla hvala ti od ❤️!

odAlen Juras, Srpanj 16, 2021
1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim
Pozdrav Julijani, hvala od srca na vrhunskom radu i šaljem veliku podršku i potporu u daljnjem radu sa novim brucošima.
Najbolja profesorica!!! :)
Odgovor instruktora

Dragi Alene uspjeli smo usprkos tvom i mom prepunom rasporedu. Svaka čast, veliki pozdrav i sretno na faxu!

odLeon, Srpanj 16, 2021
1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim
Pohađao sam instrukcije kod prof. Julijane od 1. razreda srednje škole. Zbog izuzetnog zadovoljstva s načinom rada i općenito atmosferom na satima, već na kraju 3. razreda znao sam da ću kod prof. Julijane imati pripreme za maturu. I nisam pogriješio. Obradili smo zajedno engleski, hrvatski i matematiku. Čak mi je toliko izašla u susret da mi je i skripte nabavila. Iako je rezultat mature isključivo rezultat truda i rada samog učenika, važno je imati i nekoga tko će te usmjeriti i naglasiti neke detalje na koje moraš obratiti pozornost što vezano uz predmet što vezano uz samu maturu. Prof. Julijana ima fleksibilan raspored. Ne ljuti se ukoliko netko zaista ne može biti na satu, izlazi u susret sportašima u slučaju npr. natjecanja ili utakmice. Ono najvažnije, s njom sam, uz sve obveze, stigao obraditi svo gradivo za maturu i time bio smiren kod samog pisanja, pritom se sjetivši svih njenih savjeta. Kad bih njen rad s učenicima i njenu posvećenost radu morao ocijeniti od 1-10, dao bih 11. Preporučam prof. Julijanu svima, a posebno onima kojima je zaista stalo do znanja. :)
Odgovor instruktora

Leon kako da ti zahvalim što si sa mnom bio sve ove godine, svaka riječ je premalo. Presretna sam što si uspio u naumu i upisao željeni fakultet, što znači da smo svi zajedno uspjeli! Hvala na zaista predivnim riječima, ravno iz srca, u sridu

odAnto Banović, Srpanj 16, 2021
1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim
Profesorica je odlična i sve zna objasniti, ako nešto zapne samo pitajte (bez brige, ne grize). Ne traži više nego što je potrebno, nije prestroga, čak ima i dobar smisao za humor. Ako je mene mogla provući kroz maturu, može i Vas :)
Odgovor instruktora

Anto hvala ti što si bio moj učenik i što si mi zajedno sa svojim roditeljima ukazao povjerenje za pripreme. Sretno dalje

odJosipa, Srpanj 2, 2021
1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim
Najbolja instruktorica koja daje svoj zivot za ucenike!!!!
Odgovor instruktora

Hahaa zakon:)) No to i nije daleko od istine, to je moja svakodnevica, doslovno. Hvala i tebi i Luciji na svakoj preporuci i vidimo se ubrzo, po dogovoru :)) sretno u daljnjem školovanju mila i hvala ti što si me izabrala za svog mentora!

odAntonela, Srpanj 2, 2021
Pohvala za profesoricu Juliju! Bili ste vrlo predani radu, puni razumijevanja i pristupačni. Uvijek ste bili tu za nas i mogli smo Vas pitati bilo što bilo kada. Iskrene preporuke! :)
odAntonela, Srpanj 2, 2021
1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim
Pohvale profesorici Juliji! Uvijek ste bili predani radu, puni razumijevanja i pristupačni. Bili ste uvijek tu za mene, ali i za druge. Iskrene preporuke :)
Odgovor instruktora

Draga Antonela hvala ti na komentaru, puno mi znači jer dolazi od srca. Želim ti uspjeh u budućnosti i u obrazovanju i privatno, tu sam što god ti ikad bude trebalo. Hvala puno!

Stranica 1 od 2

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Matematika
Matematika/Osijek
Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 290