Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Split
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Strani jezici
Strani jezici/Zagreb
Matematika
Matematika/SESVETE
Matematika
Matematika/Zagreb

Pretraživanje na karti

karta

Matematika

MAT,FIZ,ENG, DRŽAVNA Istaknuto Popularno

Pripreme za DRŽANU MATURU te INSTRUKCIJE iz MATEMATIKE, ENGLESKOG JEZIKA I FIZIKE, te HRVATSKOG JEZIKA održava profesorica matematike i informatike (PMF) koja ujedno i održava pripreme kako na učilištu tako i u osobnom prostoru individualno vec duži niz godina, u suradnji s ostalim profesorima s učilišta.

Našoj kvaliteti svjedoči preko tisuću polaznika kao i brojne pohvale i komentari te gostovanja u različitim medijima (RTL, radio Antena, Večernji list i dr.) na temu instrukcija.

Inzistiramo na individualnom radu, zbog toga se i možemo pohvaliti 100%-tnom prolaznošću naših učenika, pa tako i upisima na željene fakultete, a u grupama radimo isključivo sa 2-5 učenika.

Obratite nam se s povjerenjem i provjerite zašto smo najposjećeniji individualni predavači u državi.
Za one koji nisu u mogućnosti doći do nas moguća je suradnja dolaskom preko komunikacijskih aplikacija.Mob: 091/4000-104

Popis usluga:
Instrukcije iz programiranja, matematike, eng i hrv jezika te fizike
Pripreme za državnu maturu
Instrukcije
  • Osnovna škola
  • Srednja škola
  • Fakultet
Adresa
HORVAĆANSKA, Zagreb
Mobitel
091/4000-104
Pregleda
76171
Objavljen
15.04.2019
Karta
Komentari (10)
odBarbara, Lipanj 18, 2019
Dobro objašnjava gradivo i strpljiva je.Puno mi je pomogla u matematici i fizici,i to se vidi po ocjenama.
odSara, Lipanj 7, 2019
Zaista sve pohvale za profesoricu, ne samo da nam je ukazala na to da ne postoji ne moze i nemoguće vec nam je otvorila vidike i probudila želju u učeniku za daljnje učenje onda kada su nam sve lađe potonule. S negativnih ocjena na odlične. Hvala sto ste nam olakšali i ulijepšali svakodnevicu. Toplo preporučam
odKatarina, Svibanj 11, 2019
Profesorica je odlična! Prvi puta razumijem matematiku i fiziku i to zbog njezinog sveobuhvatnog i temeljitog pristupa. Uistinu se trudi i daje sve od sebe te su mi se zbog takvog načina rada znatno poboljšali rezultati, a ja nemam nikakve veze ni matematikom ni fizikom. Beskrajno zahvalana, toplo preporučujem!
odRoko, Svibanj 8, 2019
Julijana je zaista odlicna profesorica i puno mi je pomogla sa utvrđivanjem gradiva iz matematike i fizije. Prvi sam razred Gimnazije Titus Brezovacki i od pocetka skolske godine sam zaostajao s gradivom, ali od kad idem kod Julijane vise nemam problema.
odStjepan, Svibanj 5, 2019
Odlicne pripreme iz matematike. Preporucujem svima! Super profesorica.
odMatea, Svibanj 3, 2019
Odlicne pripreme za drzavnu maturu i super komunikacija sa profesoricom. Preporucujem svima koji se zele kvalitetno spremiti za maturu.
odRino, Svibanj 2, 2019
Profesorica je super, super objasnjava , atmosfera je super i puno mi je pomogla. Svaka preporuka
odPaula i Vita, Svibanj 1, 2019
Rezultati se vide, ocjene su super
Svaka preporuka
odSara, Svibanj 1, 2019
Znači žena je odlična. Radujem se kad god imam pripreme jer zbam da ću se kod nje dobro pripremiti, atmosfera je jako opuštena. Odlično objašnjava, šta god sam u školi učila i došla kod nje da mi objasni, nisam dobila manje od 4/5. Jako je komunikativna i otvorena prema svojim učenicima i preporučila bih ju svakome.
odLucija, Svibanj 1, 2019
Ova žena je čudo. U samo dva školska sata mi razjasni i najzahtjevnije lekije. Ona zna kako doprijeti do svakog učenika, ima način kojom mene ADHD-ovca moze zadrzati zainteresiranom za učenje. Atmosfera je odlicna, kao da smo na kavi (cak i pijemo kavu/sok). 10/10 would recommend.

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 339 
Besplatno oglašavanje
APARTMANA
na 15 Online kataloga
i 13 jezika