Njemački jezik
Njemački jezik/Zagreb i okolica
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb, Split
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Strani jezici
Strani jezici/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Kemija
Kemija/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb (Maksimir)
Matematika
Matematika/Split

Pretraživanje na karti

karta

Strani jezici

mr.sc. Natalija Kornhauser Mesarić, prof. Popularno

PROFESORICA GERMANISTIKE i SUDSKA TUMAČICA ZA NJEMAČKI JEZIK, magistra znanosti na području njemačke književnosti.
Imam 30 godina iskustva u prevođenju, podučavanju na svim razinama znanja kao i u predavanju na tečajevima. 10 godina vodila sam vlastitu školu stranih jezika u Zagrebu. Radim kao prevoditeljica i tumačica na području prava, financija, IT-a i osiguranja. Ako razmišljate o načinu učenja njemačkog jezika uzmite u obzir mnoge prednosti koje vam pruža individualna nastava: možete me pitati sve što vas zanima i izvan redovnih termina poduke, moja je pažnja na satu usmjerena samo na vas, a plan i tempo učenja oblikujem prema vašim potrebama i predznanju. Termine birate sami kako ne biste bili pod pritiskom vremena i drugih obaveza, a možete učiti i iz udobnosti vlastitog doma (skype). Zbog svih navedenih faktora gradivo je moguće savladati mnogo brže i ležernije nego što je to slučaj na grupnim tečajevima. Polaznici dobivaju moj pregled gramatike i mnogo dodatnih materijala koji prate nastavu. Radim prema vrlo kvalitetnim udžbenicima. Navodim približno trajanje pojedinog stupnja: modul A1 (8 lekcija - 36 školskih sati, na tečaju ca. 120), modul A2 (10 lekcija - 52 školska sata, na tecaju ca.120), modul B1 (12 lekcija - 72 školska sata, na tečaju ca.180). Moduli B2, C1 i C2 zahtjevniji su u odnosu na prethodne razine. Stvarno trajanje pojedinog modula ovisi isključivo o vašem radu i zalaganju jer je učenje stranog jezika u odrasloj dobi ozbiljan i dugotrajan proces koji pretpostavlja ne samo odgovoran i stručan pristup nastavnika, već i marljiv rad učenika inače nema rezultata. Važno je također da je nastavnik profesor jezika koji izvrsno poznaje gramatiku. Stoga od samog početka naglasak stavljam kako na konverzaciju, tako i na učenje gramatike jer je samo na taj način stečeno znanje kvalitetno i možete ga primijeniti u novim govornim situacijama. Na višim stupnjevima manjkavo znanje gramatike pokazuje se kao velik nedostatak. Radimo li isključivo na konverzaciji, a to je mnogima vrlo primamljiv način učenja jer misle da će im jezik sam od sebe ući u uho budu li puno pričali i to najčešće vrlo pogrešno, u velikoj su zabludi. Njemački nije lagan jezik, ima mnogo pravila i stoga je nužno od početka stvarati kvalitetne temelje. U suprotnom samo gubite vrijeme i novac. Konverzacija svakako, ali na razini i u granicama vašeg trenutnog znanja. Gradivo objašnjavam metodički razrađeno i na lako razumljiv način. Pripremam i za polaganje međunarodno priznatih ispita na Goethe institutu. Moji učenici postižu izuzetno visoke rezultate. Moguća je poduka i putem SKYPE-a. Ovakav je način vrlo spretan i ekonomičan. Nastavu održavam u vlastitom vrlo ugodnom prostoru u Zagrebu (Kvaternikov trg, Srebrnjak).
Cijena sata: 45' = 60 kn (OŠ,SŠ), 60' = 70-90 kn, 90' = 100-130 kn, vrijedi i za poduku preko SKYPE-a.
Molim da mi pošaljete upit uz kratak opis vaših potreba na Natali.Kornhauser@gmail.com ili me nazovite na 091/4899 831.
Instrukcije
  • Osnovna škola
  • Srednja škola
  • Fakultet
Adresa
Dugi dol 13, Zagreb
Mobitel
091 4899 831
Pregleda
3636
Dolazak
ne
Objavljen
31.12.2019
Karta
Komentari (28)
odVanessa, Lipanj 7, 2018
Jedna prije svega divna , divna žena! Uvijek vesela , izlazi u susret, a podučava vrhunski! Jako dobra atmosfera , detaljno obrazloženje za svaku nejasnoću. Uvijek na raspolaganju. Velika preporuka za divnu Nataliju. :) :)
Odgovor instruktora

Draga Vanessa, hvala na tako lijepim riječima. Sretna sam kada su moji učenici zadovoljni radom. Uvijek stojim na raspolaganju, samo šaljite sličice kada rješavate zadatke za zadaću!

odNikola, Lipanj 7, 2018
Nakon nekoliko godina učenja njemačkog u školama stranih jezika odlučio sam se za individualnu nastavu. Razlog je bio taj što nakon toliko vremena i potrošenih novaca i dalje nisam uspio propričati njemački, što je za mene bilo veliko razočaranje, jer inače tečno govorim engleski C1 i francuski B2. Problem je što je njemački donekle poseban sa svojom gramatikom i potrebno je dosta interakcije koju u je teško postići osim ako se ne radi individualno 1 na 1 sa profesorom. K tome profesor treba biti taj koji će učenika na najlakši naći naučiti, što često iz mog iskustva sa školama stranih jezika nije bio slučaj. Gđu. Nataliju bi svakako preporučio, jer mi je pomogla da napokon propričam njemački. Definitivno je nužno raditi sa nekim tko zna kako nekoga naučiti i drago mi je da više ne gubim vrijeme i novac.
Odgovor instruktora

Poštovani Nikola, drago mi je da ste prepoznali ono što uvijek naglašavam: malim ali koracima punim znanja najbrže se dolazi do slobode u izražavanju. Hvala na lijepim riječima.

odTea, Lipanj 7, 2018
Stručna i pedantna profesorica sa toplim pristupom i razrađenom sistematikom uz koju učim neprimjetno, a puno! :)
Velika preporuka od mene!
Odgovor instruktora

Tea, drago mi je da Vam učenje predstavlja zadovoljstvo iako Vam umjesto jednog dajem neprimjetno :) barem tri sinonima i još pokoju frazu za svaku novu riječ!

Dolazim profesorici Kornhauser Mesarić već skoro godinu dana i trenutno sam na B2 razini. Svakako preporučujem. Topla i srdačna osoba, a nadasve veliki stručnjak. Vrlo jednostavno objasni komplicirane stvari kojima obiluje njemački jezik, a i dobio sam mnogo dodatnog materijala u obliku skripti.
Odgovor instruktora

Dodatni materijali predstavljaju veliku pomoć. Za svaku važnu gramatičku cjelinu na koju radeći nailazimo odmah stiže prateće gramatičko objašnjenje u bojama. Pregledno i ključno - bez suvišnih detalja koji ionako nikoga ne zanimaju :))) i bez kojih se još dugo može. A kad dođe vrijeme, dođu na red i ti detalji.

odMartina, Lipanj 7, 2018
Prof. Natalija KornhauserMesaric istaknula se svojim pristupom ucenja i moje dijete je znatno napredovalo u njemackom jeziku od kad profesorici dolazi na poduku. Strucan i personaliziran pristup poboljsali su njegovo razumijevanje jezika, primjenu njemackog jezika u aktivnim (govornim) situacijama, a interaktivnim nacinom rada profesorica je stvorila pozitivan stav i visoku zainteresiranost djeteta, sto je na kraju rezultiralo i odlicnim ocjenama u skoli i afinitetu prema njemackom kao stranom jeziku. Svakako cemo nastaviti i dalje s podukama i iskreno preporucam prof. Kornhauser Mesaric.
Odgovor instruktora

Draga mama Martina, kada radim s djecom u nižim razredima osnovne škole važno mi je stvoriti opuštenu atmosferu. Tako učenje ne izaziva negativne emocije, dijete se ne osjeća opterećenim i sve uspijevamo napraviti. Zato šala, zabava i smijeh! A možemo napraviti i kokice ako je nešto baš teško, teško za naučiti :)

odIvana, Lipanj 7, 2018
Profesorica
Profesorica Natalija je vrlo draga i profesionalna, sa visokim znanjem jezika i smislom za poduku. Radni ambijent je veoma ugodan, nastava je dobro organizirana i osigurani su razni materijali (gramatika, pravila, vježbe..) Svakako preporučam svima koji žele jezik naučiti na kvalitetan i efikasan način.
Odgovor instruktora

Nina, s obzirom da ste izuzetno marljivo radili na stupnju A1 mogli smo odmah započeti sa zahtjevnijim tečajem za rad u turizmu koji je pretpostavljao barem 140 sati nastave općeg jezika. Mi smo uspjele stupanj A1 napraviti u samo 30-ak sati i sada nas nakon završenog turizma eto dalje na stupnju općeg jezika B1! Čestitke!

odIvana Picukarić, Lipanj 7, 2018
Profesorica za 5,objašnjava odlično,a rezultati kvalitetnog rada vidi se na ocjenama.
Odgovor instruktora

Polako, ali sigurno i ustrajno.

Stranica 2 od 2

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Matematika
Matematika/Sesvete
Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 1205 
Besplatno oglašavanje
APARTMANA
na 15 Online kataloga
i 13 jezika