Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Prijevodi i tumačenja
Prijevodi i tumačenja/Zagreb
Matematika
Matematika/SESVETE
Matematika
Matematika/Zagreb
Fizika
Fizika/Sesvete
Matematika
Matematika/Split
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb, Split
Kemija
Kemija/Zagreb
Prijevodi i tumačenja
Prijevodi i tumačenja/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Strani jezici
Strani jezici/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Split
Kemija
Kemija/Split
Kemija
Kemija/Split
Kemija
Kemija/Zagreb

Pretraživanje na karti

karta

Strani jezici

mr.sc. Natalija Kornhauser Mesarić, prof. Popularno

PROFESORICA GERMANISTIKE i SUDSKA TUMAČICA ZA NJEMAČKI JEZIK, magistra znanosti na području njemačke književnosti.
Imam 30 godina iskustva u prevođenju, podučavanju na svim razinama znanja kao i u predavanju na tečajevima. 10 godina vodila sam vlastitu školu stranih jezika u Zagrebu. Radim kao prevoditeljica i tumačica na području prava, financija, IT-a i osiguranja. Ako razmišljate o načinu učenja njemačkog jezika uzmite u obzir mnoge prednosti koje vam pruža individualna nastava: možete me pitati sve što vas zanima i izvan redovnih termina poduke, moja je pažnja na satu usmjerena samo na vas, a plan i tempo učenja oblikujem prema vašim potrebama i predznanju. Termine birate sami kako ne biste bili pod pritiskom vremena i drugih obaveza, a možete učiti i iz udobnosti vlastitog doma (skype). Zbog svih navedenih faktora gradivo je moguće savladati mnogo brže i ležernije nego što je to slučaj na grupnim tečajevima. Polaznici dobivaju moj pregled gramatike i mnogo dodatnih materijala koji prate nastavu. Radim prema vrlo kvalitetnim udžbenicima. Navodim približno trajanje pojedinog stupnja: modul A1 (8 lekcija - 36 školskih sati, na tečaju ca. 120), modul A2 (10 lekcija - 52 školska sata, na tečaju ca.120), modul B1 (12 lekcija - 72 školska sata, na tečaju ca.180). Moduli B2, C1 i C2 zahtjevniji su u odnosu na prethodne razine. Stvarno trajanje pojedinog modula ovisi isključivo o vašem radu i zalaganju jer je učenje stranog jezika u odrasloj dobi ozbiljan i dugotrajan proces koji pretpostavlja ne samo odgovoran i stručan pristup nastavnika, već i marljiv rad učenika. U protivnom ne možemo očekivati rezultat. Važno je također da je nastavnik profesor jezika koji izvrsno poznaje gramatiku. Stoga od samog početka naglasak stavljam kako na konverzaciju, tako i na učenje gramatike jer je samo na taj način stečeno znanje kvalitetno i možete ga primijeniti u novim situacijama. Na višim se stupnjevima manjkavo znanje gramatike pokazuje kao velik nedostatak. Radimo li isključivo na konverzaciji, a to je mnogima vrlo primamljiv način učenja jer misle da će im jezik sam od sebe ući u uho budu li samo pričali i to najčešće ipak vrlo pogrešno, u velikoj smo zabludi. Njemački nije lagan jezik, na mnogo toga se mora paziti i stoga je nužno od početka stvarati kvalitetne temelje. U suprotnom samo gubite u prvom redu dragocjeno vrijeme, a onda i novac. Konverzaciju radimo svakako, ali na razini i u granicama vašeg trenutnog znanja. Gradivo objašnjavam metodički razrađeno i na lako razumljiv način. Pripremam i za polaganje međunarodno priznatih ispita na Goethe institutu. Moji učenici postižu izuzetno visoke rezultate što svjedoči o odličnoj pripremljenosti. Moguća je poduka i putem skypea. Ovakav je način vrlo spretan i ekonomičan. Nastavu održavam u vlastitom, vrlo ugodnom prostoru u Zagrebu (Kvaternikov trg, Srebrnjak).
Cijena sata ovisi o stupnju: 45' = 60 kn (OŠ,SŠ), 60' = 70-90 kn, 90' = 100-130 kn, što vrijedi i za poduku putem skypea.
Molim da mi pošaljet
Instrukcije
  • Osnovna škola
  • Srednja škola
  • Fakultet
Adresa
Dugi dol 13, Zagreb
Mobitel
091 4899 831
Pregleda
5226
Dolazak
ne
Objavljen
30.05.2020
Karta
Komentari (31)
odSanja B, Rujan 19, 2020
Profesoricu Nataliju sam pronasla trazeci poduku iz njemackog, nakon godina ne koristenja njemackog koji sam davno ucila u skoli stranih jezika u Vodnikovoj i zavrsila tri stupnja. Obzirom na protek godina ipak je trebalo krenuti od pocetka i osnova, i nisam pozalila.
Profesorica je bila pravi odabir, od individualne poduke, do prilagodljivosti termina, pripreme za svaki sat, pripreme materijala, svih dodatnih objasnjenja, ali i strpljivosti u trenucima kada koncenteracija padne.
Poduku obavljamo iskljucivo putem Skypea, sto je izvrsno, i omogucava mi prisutnost nastavi bilo kada i bilo gdje.
A sto se tice samog napretka, u godinu i dva mjeseca, od apsolutnog pocetnika do vrlo solidne razine znanja mogu zahvaliti samo prof Nataliji.
Naravno, nastavljamo i dalje i cilj je ispit na Goethe institutu barem C1.
Sve pohvale i veliko hvala prof Nataliji!!!
Odgovor instruktora

Draga Sanja, velik je uspjeh u 14 mjeseci uspjeti završiti A2, B1 i doći do polovine B2 stupnja. Svaka čast na trudu uz zahtjevan posao. Punom parom nastavljamo prema C1!

odKrešimir Bevanda, Rujan 19, 2020
Natalija je odlična, od kada radim s njom učim njemački jezik brzo i lako i jako sam zadovoljan. Gradivo objašnjava na lako razumljiv način i savršeno mi odgovara njezin način rada i tempo kojim radimo. Vrlo je ugodna osoba i pravo mi je zadovoljstvo raditi s njom.
odMarko, Rujan 18, 2020
Profesorica Natalija je izrazito profesionalna i puna znanja. Pohađam kod nje tečaj njemackog jezika te sam veoma zadovoljan pristupom i načinom rada. Pravila postoje, lijepo se treba raditi i ide se korak po korak.
Odgovor instruktora

Marko hvala Vam na lijepom mišljenju o načinu rada. Drago mi je da ste zadovoljni i da primjećujete napredak u znanju. Pravila naravno postoje i moraju se usvojiti i onda zaista sve brže i lakše ide.

odMladen, Siječanj 5, 2020
Preporučujem prof.Kornhauser Mesarić zbog stručnosti i proaktivnog stava prema podučavanju i prenošenju znanja.

Fokus rada je trenutno na gramatici što je dobro, a gradivo je dobro organizirano i jasno prenošeno.

Instrukcije preko Skype-a su se pokazale kao kvalitetno i sasvim pragmatično rješenje za efikasnu nastavu bez gubljenja vremena na prijevoz.

Profesorica je uvijek dobro motivirana za rad što iznimno cijenim, te se uvijek možemo lako dogovoriti oko termina nastave ili eventualnih nadoknada.
Odgovor instruktora

Hvala Vam Mladene. Drago mi je da ste prepoznali nužnost rada na gramatičkim strukturama. Sada ste mnogo sigurniji u svoje znanje, a kao matematičaru jasno Vam je da su "formule" nužne. Drago mi je da napredujete. Čestitke na završenom B1 stupnju u samo 34 susreta po 60 min nastave!

odKlara, Lipanj 27, 2019
S prof. Kornhauser sam se tri mjeseca 1x tjedno pripremala za Goethe ispit preko Skypea. O njenom pristupu samo riječi hvale, zaista stručan i individualan,te bi uvijek uvažavala želje.
Najviše smo radili na konverzaciji i pisanju, no ciljano je i tumačila i rupe u znanju iz gramatike koje sam imala. Zahvaljujući njoj sam s puno više samopouzdanja pristupila ispitu i uspješno ga položila. Za svaku preporuku!
Odgovor instruktora

Klara, najprije čestitam na položenom ispitu B2 koji zaista nije lagan. Drago mi je da ste tijekom našeg rada stekli dodatno samopouzdanje koje Vam je dalo sigurnost u komunikaciji. Gramatiku smo lako "uredili" jer ste imali dobro predznanje. Želim Vam uspjeh u daljnjem radu.

odLuc, Lipanj 21, 2019
Prof.Kornhauser Mesaric je ponajprije strucna,ali i ne manje bitno, izrazito pristupacna profesorica,zna odicno procijeniti gdje treba detaljnije proci gradivo s obzirom na predznanje te je vrijeme dobro iskoristeno..Brojni materijali koje je profesorica podijelila izrazito su korisni u brzem savladavanju njemackog. U mom slucaju je naglasak bio na konverzaciji,ja sam izrazito zadovoljan te ju mogu samo pohvaliti i toplo preporuciti.
Odgovor instruktora

Mnogo hvala na lijepom mišljenju! No učenik koji je tako motiviran kao Vi i koji samostalno radi na nekoliko udžbenika usporedno i meni pruža veliko zadovoljstvo rada pri kojem uspjeh nikako ne može izostati.

odLorena Mikelic, Lipanj 9, 2019
Profesorica Natalija je vrlo sistematična,fleksibilna po pitanju termina,svidja mi se jer je naglasak na gramatici,iako pisanje i konverzacija nisu zanemareni.Smatram da putem individualne nastave,naravno pod uvjetom da se ulozi odredjeni trud se moze mnogo brze napredovati i postici zeljeni stupanj nego na grupnim tecajevima, jer je sve prilagodjeno pojedincu.Ja ucim njemacki putem Skype instrukcija i na taj nacin se niti najmanje ne gubi na kvaliteti nastavi, zapravo se stedi vrijeme koje se trosi na putovanja.Velika preporuka za profesoricu Nataliju!
Odgovor instruktora

Lijepo je čuti pohvalu od osobe koja je svojim radom i zalaganjem dokazala da je u samo 75x60 min moguće od potpune početnice završiti B1 stupanj i to izuzetno uspješno. Zato sada na B2 stupnju nemate nikakvih problema s gramatikom jer ste od samog početka vrijedno radili i na tom aspektu jezika. Čestitam!

odMartina, Ožujak 26, 2019
Prof. Kornhauser sam odabrala na temelju pozivitnih komentara ovdje i nisam požalila. "Nalazimo" se svakoga tjedna putem skypa budući da smo u različitim državama, a učenje preko skypa mi u potpunosti odgovara i ne vidim niti jedan nedostatak u odnosu na satove u četiri oka, dapače. Prof. Kornahuser vrlo sistematično prolazi lekcije i objašnjava pripadajuću gramatiku, i na sva moja pitanja ima logičan i jednostavan odgovor, i zna učiniti da se čovjek ne osjeti blesav kada nešto pita ili ne zna. Mislim da je izvrsno pripremljena i da je jako dobro u stanju utvrditi na kojem je tko nivou i što sa kime treba više raditi. Nakon 8 godina uzaludnog učenja ovog jezika u školi nakon čega mi je postao izrazito mrzak, sada mogu reći da nakon svega par mjeseci s prof. Kornhauser imam više samopozdanja nešto reći na njemačkom i malo više ljubavi prema tom jeziku, a nisam mislila da će ovo zadnje ikad biti moguće. Hvala!
Odgovor instruktora

Drago mi je da sada imate pozitivan stav prema učenju njemačkog jer ništa nije teško i nesavladivo ako se razumiju zakonitosti jezika. Tada se sve prepreke savladavaju lakše, a zadovoljstvo naučenim najveća je nagrada.

odGoran, Ožujak 22, 2019
Moje obje kćeri svaki tjedan s profesoricom Natalijom imaju po sat njemačkog, uglavnom putem Skype-a. Na taj način ne samo da se štedi vrijeme na putovanje, već je i nestao onaj skepticizam koji smo imali u početku radi ovakvog oblika nastave. Obje su oduševljene. Profesorica je stručna i metodična, s puno strpljenja objašnjava gradivo, čak i ako se neke stvari objašnjavaju ponovno. Evidentno je da profesorica ima iskustva u radu, što se vidi i u motiviranju učenika, iako su kćeri različitih uzrasta (osnovna i srednja škola). Za svaku preporuku.
Odgovor instruktora

Hvala na lijepim riječima. I meni predstavlja rad predstavlja zadovoljstvo kad mogu pratiti napredak.

odTereza, Ožujak 21, 2019
Profesorica Natalija iznimno je stručna i metodična, a istodobno srdačna i pristupačna. Vrlo jednostavno, jasno i egzaktno objašnjava novo gradivo. Jednako su zastupljeni i gramatika i vokabular i konverzacija. Fleksibilna po pitanju termina i dogovaranja. Vrlo kvalitetna i stručna nastava, kako za niže, a pogotovo ako se pripremate za više stupnjeve znanja njemačkoga jezika. Ako ste uistinu motivirani za učenje njemačkoga jezika, svakako preporučam.
Odgovor instruktora

Vaše stranice iz knjige sa svim onim silnim bilješkama po marginama, markiranim riječima i napisanim gdje sve ne stanu frazama :) smatram oglednim primjerom vrhunskog pristupa radu - motivacije, želje za znanjem i konačno prekrasnog napretka.

odMartina, Ožujak 20, 2019
Moj sin, ucenik nizih razreda osnovne skole, redovito dolazi kod prof. Natalije na poduku iz njemackog jezika i divno je vidjeti kako dijete s lakocom usvaja nova znanja i s veseljem ide na satove njemackog. Profesorica Natalija je vrlo strucna osoba koja zna kako prenijeti znanje na djeci zanimljiv i motivirajuci nacin, te ih pritom zainteresirati za ucenje jezika. Njezino znanje u kombinaciji s pravim pristupom daju odlicne rezultate koji se vide prvenstveno u djecjem interesu i veselom pristupu ucenju, a finalno i u odlicnim ocjenama. Za svaku preporuku!!
Odgovor instruktora

Najljepša Vam hvala. U radu s djecom od presudne je važnosti stvoriti ležernu atmosferu i dojam da se sve može lako savladati - malo crtanja, malo boja, asocijacija i odjednom je sve gradivo u glavi!

odKarlo, Ožujak 20, 2019
Kod profesorice Natalije dolazim 2x tjedno i jako sam zadovoljan načinom poduke. Paralelno čitamo tekstove, radimo gramatiku i vježbamo konverzaciju. Profesorica Natalija izrazito je susretljiva osoba koja bez ikakvih problema odgovori na sva postavljena pitanja i nejasnoće. Vidim osjetan pomak u razini znanja njemačkog jezika i veselim se nastavku suradnje. Zbog profesorice sam zavolio njemački jezik iako sam dugi niz godina “bježao” od njega.
Odgovor instruktora

Hvala Karlo! I meni je vrlo ugodno raditi kada učenik razumije i prihvaća potrebu načina rada kako ste je sami opisali. Drago mi je da osjećate napredak u znanju što je nužna posljedica urednog pristupa učenju, Vašeg osobito, a onda i mojeg.

odAna, Ožujak 15, 2019
Sa prof. Kornhauser Mesarić se već pola godine redovito slušam preko skypea. Ispočetka sam bila suzdržana prema tom načinu učenja jezika medutim profesorica me skroz razuvjerila u to. Vrlo pristupačna i stručna, za svaki moj upit ili neki nejasni dio uvijek ima spremne vec gotove dokumente sa upravo tim dijelom gramatike koji mi nije jasan, i kroz koji onda detaljno prodemo. Prilagodila se mom tempu i izvrstan je pedagog. Jako sam zadovoljna i veselim se našim daljnjim druženjima!
Odgovor instruktora

Hvala na Vašim lijepim riječima! Drago mi je da "nepovjerenje" prema načinu učenja putem skypea više ne postoji, čak se pretvorilo u pravo zadovoljstvo. Najvažnije od svega je da Vama štedi dragocjeno vrijeme. Dokumenti s gramatikom stižu sve rjeđe jer ste tako lijepo napredovali i u tekstovima ima sve manje nejasnoća. Sada dalje gradimo na dobrim temeljima i oslobađamo slobodno pričanje od mnogih gramatičkih prepreka. Ugodnim tempom nastavljamo dalje!

odMaja, Srpanj 6, 2018
S Natalijom se ‘’nalazim’’na Skyp-u svaku Subotu I Nedjelju vec gotovo godinu dana. Kada smo pocele uciti, niam znala reci ni rijec njemackog, ali vec nakon prvih nekoliko sati sam pocela primjecivati razliku. Trenutno zavrsavamo B1 razinu te se nadam da cu uskoro moci voditi konverzaciju na njemackom.

Nataliju bih preporucila jer jako lako prepozna vasu brzinu ucenja te prilagodi svoj tempo Vama. Isto tako se pobrine da objasni slozenu gramatiku na jednostavan nacin te da strukturu lekcija odrzi dinamicnom, korisnom i zanimljivom (vjezbe & gradivo). Iako se s Natalijom cujem preko Skyp-a, uopce nemam osjecaj da se radi o ucenju na daljinu te ne osjecam nikakvu razliku od ucenja licem u lice. Ukoliko niste u Hrvatkoj (ili u Zagrebu) I imate predrasude prema ucenju preko Skypa, vjerujte mi da za to nema razloga- posebno ako za Vaseg ucitelja izaberete Nataliju. :)
Odgovor instruktora

Draga Maja, mi se zaista samo čujemo na skype, čak se niti ne vidimo uvijek :))) jer nakon napornog poslovnog tjedna Vama je najljepše opustiti se u komfornosti svojeg doma i učiti bez potrebe da ste uvijek u "top" izdanju čega Vam je dosta i preko tjedna. Do naše subotnje "špice" u trenirci i uz kavicu lijep pozdrav!

odIrena, Lipanj 10, 2018
Definitivno se slažem sa svim već navedenim komentarima. Gospođa Natalija naučila me je učiti njemački. Fantastičan je i pedagog. Počela sam učiti njemački iz potrebe, zbog odlaska u inozemstvo. Potreba je u međuvremenu nestala - ostajem doma! Ali njemački s gđom Natalijom nastavljam učiti iz čistog zadovoljstva.
Sve pohvale na sistemu učenja, strpljenju i volji.
Gđu Nataliju preporučam svima koji žele naučiti njemački jezik.
Odgovor instruktora

Irena, Vi možete zaista biti uzor svakom učeniku. Toliko ste precizna, detaljna i marljiva, a zadovoljstvo postignutim rezultatima pokreće Vaše nove energije!

odRatko, Lipanj 9, 2018
S profesoricom Kornhauser Mesarić radim njemački preko Skype-a skoro godinu dana i mogu reći sve najbolje o njenom načinu rada. Do sada sam učio jezik u grupama i s 2-3 profesora preko Skype-a i mogu reći da sam najveći napredak imao pri učenju s profesoricom Kornhauser Mesarić, tako da ukoliko tražite instrukcije njemačkog kod profesorice, definitivno nećete pogriješiti.
Odgovor instruktora

Ratko hvala! Radimo i dalje na sigurnosti i spretnosti u komunikaciji i izražavanju. Svaku rečenicu okrećemo, pretvaramo iz pasiva u aktiv i nazad, širimo frazama pa opet od početka - na bezbroj načina :) pa ste onda sve sigurniji i sigurniji.

odJosipa, Lipanj 9, 2018
Zbog posla nisam u mogućnosti pohađati tečaj njemačkog jezika, stoga sam se odlučila na satove kod profesorice Kornhauser preko Skypa. Iz osobnog iskustava mogu potvrditi da i takva vrsta nastave ima stvarno dobru kvalitetu i ono što je prednost kod ovakvog oblika nastave je da se dogovarate kada vam odgovara termin. Profesorica je uvijek spremna pomoći oko svega, čak i kada čovjek ima pitanje izvan nastavnog termina i nebitno je koja je tema u pitanju, profesorica se uvijek potrudi pronaći odgovor. Vjerujte da je s tako pristupačnom i veselom osobom koja je uvijek spremna odgovoriti na vaša pitanja i koja se uvijek potrudi sve lijepo objasniti, još u nastavi jedan na jedan, stvarno gušt učiti nešto novo. Stvarno topla preporuka svima.
Odgovor instruktora

Hvala. Lijepo je raditi u terminima kada učenik nije opterećen drugim obavezama i ima vremena za sebe. Onda se informacije ležerno usvajaju i rad ne predstavlja napor, već zabavu i opuštanje.

odIvana Životić, Lipanj 8, 2018
Sve pohvale za profesoricu!Osoba sa velikim znanjem i iskustvom,dobro i razumljivo objasni tematiku lekcije(riječi i gramatiku).Uz njeno veliko znanje,motivirani ste za učenje ovog teškog jezika!Satovi su prema dogovoru,tako da dolazite kad vama odgovara,što je također važno!Na dobrom smo putu prema polaganju B2 ispita,što je i krajnji cilj!U svakom slučaju,u moru oglasa za učenje njemačkog jezika,ovaj je sigurno jako dobar izbor!Ohne Fleis,kein Preis!
Odgovor instruktora

Da, da. Bez muke nema nauke. Raditi se treba dosta, osobito na visokom stupnju, a i čitati što više i širiti vokabular. A tu ste Vi zaista primjer marljivosti.

odMirela Jajcanin, Lipanj 8, 2018
1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim
Moj sin Luka koji trenutno zavrsava 8. razred godinama radi s prof. Natalijom i samo zahvaljujuci njoj ima odlican iz njemackog jezika koji uci od prvog razreda OŠ. Njen vrlo profesionalni pristup, trud, dodatni materijali, biljeznica ispunjena prijevodima, gramatikom, vremenima i ostalim pojedinostima ne mogu jednostavno nahvaliti. Najbolje Luka opisuje njen rad rijecima, citiram: “ Mama, da svi objasnjavaju ko Natalija, iz svega bi imao 5!” Iskren djecji komentar. Bolje ne moze.
Odgovor instruktora

Iako Luka sada kada je u srednjoj školi više nema njemački kao obavezan predmet izrazio je želju da nastavi učiti. To je za mene najljepši oblik pohvale!

odMia, Lipanj 8, 2018
Veliko hvala profesorici Nataliji! Krenule smo s radom prije samo tjedan dana, a moja nastavnica iz škole (1.razred jezične gimnazije) primjetila je veliki napredak u mom znanju.
Eh, da sam barem prije počela, a ne na kraju školske godine, imala bih cistu peticu.
Iskreno je preporučam, a mi cemo svakako nastaviti s radom.
Odgovor instruktora

Draga Mia, čujemo se na jesen i radimo svaku lekciju u miru i detaljno. Tako je mnogo lakše, gradivo se stigne naučiti, a uspjeh naravno ne izostaje.

Stranica 1 od 2

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Matematika
Matematika/Osijek
Matematika
Matematika/Sesvete
Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 238 
Besplatno oglašavanje
APARTMANA
na 15 Online kataloga
i 13 jezika