Pretraživanje na karti

karta

Strani jezici

mr.sc. Natalija Kornhauser Mesarić, prof. Popularno

PROFESORICA GERMANISTIKE i SUDSKA TUMAČICA ZA NJEMAČKI JEZIK, magistra znanosti na području njemačke književnosti.
Imam 30 godina iskustva u prevođenju, podučavanju i održavanju tečajeva na svim razinama znanja. 10 godina vodila sam vlastitu školu stranih jezika u Zagrebu s dozvolom Ministarstva obrazovanja. Uzmite u obzir mnoge prednosti individualne nastave: moja je pažnja na satu usmjerena samo na vas, plan i tempo rada oblikovani su prema vašim potrebama i predznanju. Termine birate sami, a možemo raditi i online. Gradivo savladavamo mnogo brže, ležernije i temeljitije. Polaznici dobivaju gramatičke cjeline i video prezentacije koje sam izradila ja, dodatne zadatke i preglede vokabulara. Gradivo objašnjavam metodički razrađeno i razumljivo, a radim prema vrlo kvalitetnim udžbenicima.
U individualnoj nastavi (sat 60') očekivano trajanje modula:
MODUL A1 8 lekcija 27x60'
MODUL A2 10 lekcija 40x60'
MODUL B1 12 lekcija 55x60'
Za module B2, C1 i C2 ne mogu dati projekciju, no ako je učenik radio sa mnom prethodne stupnjeve, napredujemo zaista vrlo brzo. Stvarno trajanje pojedinog modula ovisi ipak o vašem radu. Učenje stranog jezika u odrasloj, u odnosu na dječju dob, drugačiji je proces koji pretpostavlja stručan pristup nastavnika i marljiv rad polaznika. Nastavnik mora biti profesor jezika koji izvrsno poznaje gramatiku i može ju objasniti. Dakle, iako i vi odlično govorite hrvatski jezik, ne možete ga podučavati. Na višim se stupnjevima manjkavo znanje gramatike pokazuje kao velik nedostatak kojeg je jako teško ispraviti. Želite li bez dostatnog poznavanja gramatike raditi samo na konverzaciji jer mislite da će vam tako jezik ući u uho u velikoj ste zabludi. Njemački ima čvrsta pravila te je nužno od početka stvarati kvalitetne temelje. Konverzaciju radimo, ali na razini i u granicama vašeg znanja.
Pripremam i za polaganje međunarodno priznatih ispita na Goethe institutu.
Cijena za sat 60' - A1 / 11 EUR , A2 / 12 EUR , B1 / 13 EUR , B2 / 14 EUR , C1 i C2 15 EUR .
Za učenike sat 45' - 9 EUR

Također možete pogledati na YouTube primjer objašnjenja poglavlja iz gramatike:
https://youtu.be/yfF4ZHOCMgA
Instrukcije
  • Osnovna škola
  • Srednja škola
  • Fakultet
Adresa
Dugi dol 13, Zagreb
Mobitel
091 4899 831
Pregleda
17352
Dolazak
ne
Objavljen
21.08.2023
Karta
Komentari (51)
odSanja, March 1, 2024
Sa zadovoljstvom pišem ovu preporuku za prof. Nataliju Kornhauser Mesarić. Profesorica, uz izvanredno poznavanje njemačkog jezika,
posjeduje duboko razumijevanje pedagoških metoda i tehnika za aktivno usvajanje jezika. Njezina sposobnost da prilagodi nastavni materijal, da istakne ono što je bitno i potakne učenika na efikasno učenje, uistinu je impresivna. Također, njezina strpljivost i empatija prema učeniku čini da se osjećate podržano i ohrabreno u učenju jezika. Vrlo je angažirana u prenošenju znanja, te učenje pretvara u zabavno i zanimljivo iskustvo. Kratke lekcije, na Youtube kanalu profesorice, odličan su prikaz gramatičkih pravila. To u velikoj mjeri pomaže razumijevanju zakonitosti samog jezika. S profesoricom sam počela učiti njemački jezik početkom godine i u ekspresno kratkom roku uspješno sam svladala A1 i A2 stupanj. Usudila bih se reći da sam naučila i puno više od referentnog okvira. Krupnim koracima grabimo dalje i veselim se svakom novom satu. Stoga vam, ako ste motivirani i uistinu želite progovoriti njemački jezik, od srca preporučujem profesoricu Nataliju. Sigurna sam da će vam, jednako kao i meni, uvelike olakšati učenje i pomoći sistematizirati znanje za učinkovito korištenje njemačkog jezika.
Odgovor instruktora

Draga Sanja, ovako prekrasan komentar mogu dobiti samo od osobe koja je zaista zadovoljna svojim nevjerojatnim napretkom. Od 4.siječnja ove godine, kada smo započele učenje s "Ich bin ..." do danas, u samo 2 mjeseca savladati 2 kompletna stupnja - svaka Vam čast! Važa želja za znanjem i trud su neupitni. To naravno uvelike i meni olakšava rad i daje vjetar u leđa da doslovno jurimo naprijed. Živi ste dokaz da se učiti može vrlo brzo, ali i izuzetan primjer marljivosti. Nastavljamo na B1! I naravno dalje!

odLana, January 24, 2024
Poštovana prof. Mesarić,
Kao majka gimnazijalke koja ima poremecaj paznje i pozornosti a upisom smo dobili njemacki jezik, moram priznati da se na prvu nismo najbolje snasli te ste nam uvelike olakšali i približili jezik. Hvala Vam na uloženom trudu i vremenu. Dora je oduševljena i prije svega zadovoljna Vašim načinom objašnjavanja. Od nas imate pozitivnu preporuku i pohvale za rad.
Odgovor instruktora

Hvala Vam. Izazov je raditi s Dorom, ali tako je lijepo čuti kad kaže da stalno sluša moje snimke na kojima joj lijepo i polaku u udžbeniku čitam i objašnjavam. Bez učenja njemačkog jezika u osnovnoj ući u srednju školu - gimnaziju - i to u napredan program koji dakle pretpostavlja učenje 5 godina u osnovnoj zaista nije lako. Situacija je kakva je, program je ipak blago prilagođen, ali i dalje zahtjeva jako puno rada. Trudimo se i snimamo, slušamo, snimamo, slušamo ...

odRomario, January 24, 2024
S profesoricom Natalijom radim već godinu dana i uspjeli smo doći do B2 razine. Tople preporuke za profesoricu! Prije sam sudjelovao na dosta tečajeva njemačkog jezika i kako god bi završio i položio B1 razinu neke stvari nikako nisu "sjedale", a da ne kažem kako se gramatika i vokabular šturo prolazilo.
S profesoricom se uči na onoj razini koja Vam odgovara i sigurno nećete gradivo prolaziti šturo. Ono što prođete s profesoricom ćete sigurno znati i moći ćete ići dalje s učenjem.
Profesorica je strpljiva i puna razumijevanja, te joj nije glavni prioritet zaraditi nego Vas i naučiti njemački. Uvijek fer i korektno.
Odgovor instruktora

Iako smo se pri prvom susretu usudili krenuti na B2, ubrzo ste shvatili da će biti korisnije vratit se i kvalitetno "posložiti" znanje na B1. To smo i učinili, prošli cijeli tečaj i sada na B2 nemate nikakvih problema. Samo smo glatko nastavili na ovaj, inače zaista težak stupanj.

odKatarina Labar, January 23, 2024
U kratkom vremenu koliko kćer (2. razred gimnazije) ima poduke kod prof, Natalije vidljiv je napredak u znanju, kao i veća volja kod učenja i savladavanja nastavnog sadržaja. Veselimo se nastavku suradnje s prof. Natalijom te ju preporučjemo svakome, posebice onima kojima jezik malo teže ide, uslijed rupa u znanju radi korone, online nastave i sl.
Odgovor instruktora

Draga mama Labar, iako je na početku bilo tipičnih situacija iskazivanja odbojnosti prema učenju, sada je najljepše čuti rečenicu Vaše kćerke: "Ali profesorice ja imam Vas da mi pomognete."

odIvona, January 22, 2024
Online poduke iz njemačkog s profesoricom Natalijom su nadmašile sva moja očekivanja. Natalijina metoda podučavanja je interaktivna i prilagođena individualnim potrebama, čime je učenje učinila zanimljivim i efikasnim. Fleksibilnost u rasporedu i pristup svim potrebnim materijalima online su dodatno olakšali cijeli proces učenja.
Odgovor instruktora

Draga Ivona, sjećam se našeg prvog kontakta kada ste bili vrlo skeptični prema online nastavi. Ipak, uspjela sam Vas uvjeriti u mnoge prednosti koje su Vama, kao zaposlenoj majci dvoje male djece sada itekako postale vidljive! Termini koje prilagodite u najvećoj mjeri sebi ostavlja Vam prostor za učenje bez stresa, tek ponekad provirite u drugu sobu u kojoj se igraju Vaša djeca. Nastavljamo graditi sigurnost u komunikaciji s poreznim službama u Njemačkoj i Austriji :)

Jednom tjedno sastajem se online sa prof. Kornhauser Mesarić u svrhu održavanja razine C1 jezika. Za ovu, već visoku i kompleksnu razinu, teško mi je bilo pronaći nekoga dovoljno stručnog i iskusnog za daljnje usavršavanje jezika. Uz pomoć prof. Kornhauser Mesarić proširila sam vokabular, utemeljila već poznatu gramatiku, te se oslobodila u pričanju. Osim što pratimo gradivo iz knjige, na njemačkom komentiramo svakodnevne teme i stavove, što sat čini dinamičnijim.
Sve preporuke!
Odgovor instruktora

C1 razina predstavlja lijep izazov za konverzaciju. Naravno, kao bazu koristimo udžbenik kao odlično i metodološki razrađeno polazište koje nas ipak uvijek nanovo inspirira za širenje razgovora na konkretne situacije iz života.

odLucija Mitrović, January 20, 2024
S profesoricom Natalijom počela sam raditi krajem desetog mjeseca ii za samo 18 sati uspjela sam doći do nivoa od A1.1-A2.2. Profesorica je izrazito precizna, studiozna i ono što mi se posebno sviđa je objašnjavanje gramtike gdje sve pojednostavi do maksimuma i ne stvara nekakav veliki bauk kao primjerice dok sam učila njemački u srednjoj. S profesoricom sam dobila veliku količinu znanja, korisnih savjeta, ali ono što mi je posebno drago je entuzijazam i volja koju mi je prenijela tijekom procesa učenja. Satovi su dinamični pa se samim time gradivo lakše savladava. Profesorica Natalija ima sve moje preporuke, zaista jedna divna i kvalitetna profesorica.
Odgovor instruktora

Draga Lucija, naši satovi u 8 ujutro, prije Vaših studentskih obaveza, zaista su dobar početak dana. Lijepo je čuti da i Vi mislite tako i da zajedno uspješno utiremo put prema karijeri u inozemstvu.

odJelena, November 7, 2023
Suprug i ja idemo na sate kod profesorice vec preko godinu dana. Upravo smo poceli s razinom B1 i jako smo zadovoljni. Najveci motiv za javit se profesorici je bio to sto se jezik uci na sustavan nacin od pocetka, a nije samo tecaj za razgovarati. Oboje vidimo da smo postali mnogo bolji u svakodnevnom zivotu sto se tice jezika i sve smo hrabriji voditi razgovore na njemackom jeziku.
Gramatički koncepti se uvode postepeno i profesorica dozvoli mnogo vremena za savladavanje. Tijekom lekcija se nauci dosta dobar vokabular. Profesorica takodjer ima mnogo vlasitith materijala koje slobodno dijeli s nama.
Odgovor instruktora

S obzirom da oboje radite kao asistenti na TU Wien, naravno da vam je znanje njemačkog jezika važno. Stoga i učenju pristupate vrlo odgovorno i odgovarajuće tome napredujete velikom brzinom. Čestitam!

Pošto već dolje možete vidjeti moj komentar na profesoricu kad sam s njom radio samo 3 mjeseca(od A1 razine),želio bih se osvrnuti na profesoričin rad nakon evo godinu i mjesec dana(otprilike rekao bih 3 puta tjedno nekad više nekada i manje ovisno o mojim obavezama na koje se profesorica apsolutno prilagođava).Taman smo završili tj.završavamo zadnju lekciju C1 kursa i samo ću reći da sam prezadovoljan.I dalje je sve online i s tim načinom rada ne gubite ništa-zapravo štedite vaše dragocjeno vrijeme na putovanju.Profesorica iako smo na većem stupnju učenja i kompleksnijim gramatičkim ali i govornim strukturama i dalje ima pripremljeno hrpu materijala i što je zapravo meni najbitnije- kako dugo i kvalitetno radite sa njom,ona precizno zna koju recimo riječ u tekstu ne znate ili nekakvu strukturu te joj niste samo još jedan broj u nizu. Odličan je pedagog,ali sada mogu i reći čovjek nakon što je već godinu dana poznajem i iskreno mislim da ni s kim ne bih ovo mogao postići da mogu gledati i razumjeti njemačke filmove, pričati i raspravljati o svakodnevnim temama i čak zato što mi je potrebno to za budućnost čitati stručnu medicinsku literaturu bez velike muke u ovakvom kratkom vremenu gdje mi svaki trenutak nije okružen njemačkim jezikom.Profesorica je također jako strpljiva u radu i kada vam nije baš dan za učenje njemačkog,profesorica se prilagodi ,malo smanji tempo ,prilagodi se vama i vi nemate osjećaj da tih sat vremena samo proleti,umor više ne osjetite,a vi jednu količinu gradiva prođete.Jako je profesorica komunikativna,otvorena tako da nikada nema grča one napetosti i neugodne tišine pa čak sada nakon što se već dugo družimo i učimo ,volim onih naših prvih 5 minuta gdje malo proćakulamo i popričamo.Od prvog dana vam sistematično sve objasni-njezin način rada od kojeg moram naglasiti najviše ćete profitirati ako radite i ponavljati i rješavate zadatke koje vam profesorica da. Zato ako imate stvarno želju i volju za radom i potrebno vam je znanje njemačkog jezika iz bilo kakvog razloga bilo poslovnog bilo iz same želje za učenjem njemačkog jezika,toplo preporučujem profesoricu Nataliju-za mene najbolju profesoricu njemačkog jezika koju možete naći.Još samo mogu reći da mi nastavljamo na C2.
Odgovor instruktora

Ante hvala Vam, to je sve što mogu reći. Izuzetno je zadovoljstvo i meni raditi s Vama jer se toliko trudite, naravno objektivno raspoloživo vrijeme provodite učeći njemački s obzirom da ste na zadnjoj godini medicine. Najviše me vesele Vaše poruke u kojima tražite objašnjenje za neku gramatičku strukturu u toku učenja! Naravno, nastavljamo na C2 i spremamo se za ispit za sudskog tumača!!!

Prof. Kornhauser Mesaric je susretljiva i odgovorna osoba. Konkretan je instruktor (sto bi rekli stroga i pravedna), ima svoja pravila i kad ih shvatite i naucite njemacki postaje zanimljiv. Smatram da ucenike jako dobro priprema ali dosta i trazi. Dobro objasnjava, na kraju sata daje sazetke i zadatke onoga sto je obradjeno na satu. Moje dijete je s razlogom kritizirala ali ga je na taj nacin dodatno motivirala. Obzirom na on-line instrukcije profesorica se redovito samoinicijativno javi o napredovanju/nenapredovanju ucenika sto cijenim. S profesoricom Kornhauser imamo fer i posten odnos, ne tolerira muljanje, varanje i kasnjenje. Vrlo jasno daje do znanja o radu ucenika bilo da se radi o pozitivnim/negativnim komentarima.
Odgovor instruktora

Poštovana mama Kos,
ovo je najbolji komentar ikada! Hvala!

odMarijana, October 17, 2022
Budući sam do profesorice Mesarić došla pomoću komentara s ove stranice, možda i moj komentar nekome pomogne u odabiru instrukcija za učenje njemačkog jezika...Naime, kćer se u gimnaziji preznojavala s njemačkim, a ja još više kad bi vidjela njene ocjene iz njemačkog. Od kada profesorica radi s kći,vidljiv je veeeliki napredak. Ocjene su vrlo dobre i odlične, ali što je meni osobno važnije, moja gimnazijalka je napokon propričala njoj mrski njemački(čujem je kako špreha, budući je on line)!Nakon nekih godinu i pol druženja i on line učenja samo mogu toplo preporučiti profesoricu Mesarić!
Odgovor instruktora

Hvala Vam na pozitivnom mišljenju i što cijenite moj rad. Ponekad se zaista moramo potruditi, jer učenje nije uvijek jednostavno. Naravno, trud se isplati. Budemo i dalje šprehali, sve bolje i bolje.

odAnte Rokov, June 27, 2022
Na profesoricu sam naišao gledajući komentare na ovom portalu koji su bili jako dobri i nakon rada s profesoricom 3 mjeseca mogu reci da ovi komenari ne da su u pravu nego profesorica me odusevila i preko mojih ocekivanja.Prilagođava se vama za termin,točno se zna što i kako se radi,sve objasni i više puta pa se čak i retrogradno vraća i propitkuje materijale.Odlicna količina gramatike i konzervacije te smo u ovo kratko vrijeme prošli A1 i pola A2.Svatko tko ovo čita toplo preporučam da se jave profesorici jer neće požaliti ni najmanje.Radimo online i iskreno prvi put u životu uživam više u online nastavi nego da radimo uživo jer štedim na vrmenu i mogu pratiti iz udobnosti kuće.Profesorica daje puno materijala i sve je odlično zamišljeno i svatko tko radi redovito i vrijedno uz profesoricu jako brzo može napredovati.Topla preporuka
Odgovor instruktora

Zaista sam postigla svoj cilj kada su moji učenici zadovoljni i napreduju, osobito ovako brzo kao Vi! No, za to je potrebno učenje i zalaganje, najbolje sami znate. Isplati se tako vrijedno raditi i u samo 20 susreta po 60 min mi smo uspjeli odraditi cijeli A1 i pola A2 stupnja. Ja sam izuzetno sam ponosna na Vaš trud!

odIvana, June 15, 2022
Nakon godina nekorištenja njemačkog jezika došla sam u situaciju da moram položiti B2 razinu i zbog preporuka na ovoj stranici odlučila se za prof. Nataliju. Izuzetno sam zadovoljna stručnošću, strpljivošću, dosljednosti u ispravljanju grešaka i fleksibilnosti zbog mog neujednačenog znanja vokabulara i gramatike.
Ukoliko želite zaista temeljito naučiti njemački jezik svaka preporuka za prof. Nataliju.
Odgovor instruktora

Hvala Vam Ivana. Drago mi je da ste zadovoljni načinom rada i svojim napretkom. Nastavljamo dalje na B2!

odAntonio, October 20, 2021
Sve pohvale za prof. Kornhauser Mesarić. Profesorica je vrlo profesionalna i pouzdana.
Odgovor instruktora

Hvala Antonio, s Vama je zaista zadovoljstvo raditi jer ste vrlo marljiv učenik.

odFilip Žakman, June 21, 2021
Uz malo muke i uloženog truda i uz rad jednom tjedno sa prof. Natalijom, uspjeli smo doći do zavidnog rezultata u školi. Njemački nam više nije problem tako da gospođu Nataliju uistinu možemo preporučiti.
Odgovor instruktora

Hvala, zaista uz samo jedan susret tjedno moguće je uredno pratiti i dodatno obraditi školski program. Drago mi je da Filip bez problema ima odličan iz njemačkog.

odBranislav, June 9, 2021
Kod profesora s kojima sam do sada radio, koji su me uičili njemački jezik, nedostajala je crta profesionalnosti u kojoj nisu uspjeli prepoznati prepreke koje su mene sprečavale da napredujem dalje s njemačkim jezikom. Upravo je profesorica Kornhauser Mesarić u kratkom roku uočila, kroz svega dva sata koje su to rekao bih kritične točke koje su mene kočile u daljnjem razvoju. Konstantno ponavljanje gramatike, propitkivanja, mogu reći da danas drugačije gledam na njemački kao jezik koji učim. S profesoricom nakon B1 razine svakako planiram sljedeću razinu B2 i tome se veselim. Svakom polazniku bih preporučio profesoricu Kornhauser Mesarić
Odgovor instruktora

Branislave, hvala na komentaru. Iako je na početku našeg putovanja kroz labirint njemačkog jezika bilo usklađivanja mišljenja polaznik-profesor, drago mi je da ste uvidjeli koji je put ispravan. Sada ste izuzetno napredovali i spremni ste krenuti na B2 razinu koja zaista traži vrlo dobro poznavanje gramatike. I ja se veselim Vašem daljnjem napredovanju.

odTatjana, June 9, 2021
S prof. Natalijom radim već nekoliko godina. Živim u njemačkom govornom području i profesorica me uspješno pripremila za ispite. Sad smo na B2. Pristup je sistematičan sa dobrim omjerom konverzacije i gramatike. Ako želite propričati njemački, a pritom i zvučati pismeno, toplo preporučam prof. Nataliju.
odTia, June 7, 2021
Izuzetno profesionalna edukacija uz puno angažmana prof Kornhauser.
U svakom slucaju za preporuciti ; izuzetno organizirana on line nastava
Odgovor instruktora

Hvala na pozitivnom mišljenju. Lijepo smo radili B1 stupanj i završili ga u relativno kratkom roku, u svakom slučaju brže nego na klasičnom tečaju. Na jesen krećemo s B2!

odAna08, October 5, 2020
Nakon grupnog tecaja na kojem mi je napredak bio jako spor (zavrsila sam A2, ali znanje nije bilo na toj razini), preporodila sam se s instrukcijama kod prof. Kornhauser. Radimo zajedno mjesec dana i jako sam zadovoljna s time koliko smo toga uspjele proci u tako kratkom periodu, tako da se veselim dugorocnom nastavku ucenja s njom.

Profesoricin pristup je vrlo organiziran i sistematican, odlican omjer gramatike i konverzacije. Gramatika se takoder stalno prolazi kroz prakticne primjere, sto je super za usvajanje. Profesorica ima puno korisnih materijala i pregleda gramatike koji pomazu pri ucenju.

Vec od prvog sata je bilo vidljivo da profesorica ima jako puno iskustva i da tocno zna kako prenijeti znanje i prepoznati sto je kome potrebno i na cemu treba dodatno inzistirati.

Radimo preko Skypea, a kvaliteta je po meni jednaka kao i uzivo.

Meni osobno jako odgovara ovakav individualan pristup i ne bi si vise mogla zamisliti da idem na klasican grupni tecaj jezika. Tople preporuke :)
Odgovor instruktora

Drago mi je da ste zadovoljni načinom rada. Hvala na mišljenju.

odElena, September 22, 2020
Gospođa Natalija je prije svega iznimno stručna i kompetentna, kao i izrazito pristupačna i ljubazna profesorica njemačkog jezika.
Nakon odrađenih grupnih tečajeva u kojima je od iznimne važnosti ne samo kompetentnost i spremnost profesora već i ambicija same grupe,individualni pristup smatram puno boljim i efikasnijim načinom učenja.
Sa profesoricom Natalijom sam se putem Skypa pripremala za razinu B2 ispita njemačkog jezika i uspješno ga položila. Osim same profesionalnosti profesorice, njezina mi je fleksibilnost u dogovorima oko termina omogućila da uvijek mogu prilagoditi vrijeme tečaja svojim obavezama.
Pored rada po udžbenicima za određenu razinu jezika, prof.ica Natalija uz dodatan materijal uvelike pomaže u sistematičnom i metodičnom učenju,sto samo razumijevanje jezika čini zanimljivijim i jednostavnijim.
S prof.icom Natalijom nastavljam daljnji rad te ju toplo preporučujem!
Odgovor instruktora

Elena, iako ste u Njemačkoj po dolasku pohađali grupnu nastavu, drago mi je da ste se na kraju ipak odlučili za individualnu poduku. Zbog prirode vašeg posla to je bilo mnogo praktičnije i radili smo mnogo brže. Čestitke na uspješno položenom ispitu za nivo B2!

Stranica 1 od 3

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 208