Matematika
Matematika/Zagreb
Strani jezici
Strani jezici/Zagreb
Strani jezici
Strani jezici/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Split
Matematika
Matematika/Zagreb (Maksimir)
Prijevodi i tumačenja
Prijevodi i tumačenja/Zagreb
Strani jezici
Strani jezici/Sesvete
Fizika
Fizika/Sesvete
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb, Split
Matematika
Matematika/SESVETE
Matematika
Matematika/Zagreb

Pretraživanje na karti

karta

Strani jezici

Njem/Engl 1na1 Knežija Zgb Popularno

Individualni programi njemačkog i engleskog jezika potpuno prilagođeni osobnim potrebama, instrukcije po školskom programu uz kreativan pristup te pripreme za internacionalne diplome i rad u inozemstvu, državnu maturu i brza priprema za opće snalaženje i posao kreirani su i temeljeni na dvadesetogodišnjem iskustvu i rezultatima polaznika. Programi se odvijaju u poticajnom i kreativnom prostoru na Knežiji, osobno s autoricom programa. Dodatna literatura i sredstva za kreativni pristup uključena su u cijenu. Svaki polaznik dobiva primjer programa sastavljenog s obzirom na ciljeve i potrebe, a program rada sastavljen je od 15 termina, 30 školskih sati organiziranih u blok satima po jednom terminu.

Ovim programom omogućeno je praćenje napredovanja kao i korekcija s obzirom na brzinu napredovanja po određenim modulima. Kako je svaki program temeljen na interaktivnom pristupu te jeziku i kulturi, motivacija je izrazita, a mogućnost kreiranja programa sa ciljanim temama pokazala se kao učinkovit pristup. Svaki polaznik bira termine i ritam koji mu odgovaraju što uključuje cjelodnevne,večernje i vikend termine, fiksne ili dogovorne.

Svaka je osoba jedinka kojoj treba pristupati s pažnjom i razviti komunikacijsko povjerenje kako uspjeh ne bi izostao.Godine rada omogućile su mi da pažljivim pristupom svim generacijama,problematici i ciljevima pristupam dovoljno kreativno da učenje bude poticaj. Obratite se s povjerenjem i dobit ćete materijale, reference i fotografiju prostora te termin osobnih konzultacija o potrebama i radu !

Kontakt:
voditeljica i autorica programa Andrea
Josipa Roglića 3, Zagreb
Mob:095 8376 821
andrea.edukacija@gmail.com
Instrukcije
  • Osnovna škola
  • Srednja škola
  • Fakultet
Adresa
Josipa Roglića3, Knežija, Zagreb
Mobitel
+385958376821
Telefon
777 88 14
Pregleda
11262
Objavljen
03.01.2020
Karta
Komentari (1)
odIvana, Ožujak 10, 2018
Pozz.. koja je cijena za engleski? Trebala bih 2 sata tjedno ugl konverzacijski engleski. I jel sat 60min ili 45min? Hvala

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Matematika
Matematika/Sesvete
Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 87 
Besplatno oglašavanje
APARTMANA
na 15 Online kataloga
i 13 jezika