Ispis |  Zatvori ovaj prozor

Njem/Engl 1na1 Knežija Zgb Popularno

Instrukcije
  • Osnovna škola
  • Srednja škola
  • Fakultet
Adresa
Josipa Roglića3, Knežija, Zagreb
Mobitel
+385958376821
Telefon
777 88 14
Pregleda
11261
Objavljen
03.01.2020
Individualni programi njemačkog i engleskog jezika potpuno prilagođeni osobnim potrebama, instrukcije po školskom programu uz kreativan pristup te pripreme za internacionalne diplome i rad u inozemstvu, državnu maturu i brza priprema za opće snalaženje i posao kreirani su i temeljeni na dvadesetogodišnjem iskustvu i rezultatima polaznika. Programi se odvijaju u poticajnom i kreativnom prostoru na Knežiji, osobno s autoricom programa. Dodatna literatura i sredstva za kreativni pristup uključena su u cijenu. Svaki polaznik dobiva primjer programa sastavljenog s obzirom na ciljeve i potrebe, a program rada sastavljen je od 15 termina, 30 školskih sati organiziranih u blok satima po jednom terminu.

Ovim programom omogućeno je praćenje napredovanja kao i korekcija s obzirom na brzinu napredovanja po određenim modulima. Kako je svaki program temeljen na interaktivnom pristupu te jeziku i kulturi, motivacija je izrazita, a mogućnost kreiranja programa sa ciljanim temama pokazala se kao učinkovit pristup. Svaki polaznik bira termine i ritam koji mu odgovaraju što uključuje cjelodnevne,večernje i vikend termine, fiksne ili dogovorne.

Svaka je osoba jedinka kojoj treba pristupati s pažnjom i razviti komunikacijsko povjerenje kako uspjeh ne bi izostao.Godine rada omogućile su mi da pažljivim pristupom svim generacijama,problematici i ciljevima pristupam dovoljno kreativno da učenje bude poticaj. Obratite se s povjerenjem i dobit ćete materijale, reference i fotografiju prostora te termin osobnih konzultacija o potrebama i radu !

Kontakt:
voditeljica i autorica programa Andrea
Josipa Roglića 3, Zagreb
Mob:095 8376 821
andrea.edukacija@gmail.com
Ispis |  Zatvori ovaj prozor