Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Sveti Martin na Muri
Fizika
Fizika/zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Split
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Strani jezici
Strani jezici/Sesvete
Matematika
Matematika/Sesvete
Matematika
Matematika/ZAGREB
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb

Pretraživanje na karti

karta

Kemija

Matija Nikić Istaknuto Popularno

Profesor kemije i biologije odrzava poduke iz kemije i biologije osnovnoskolcima, srednjoskolcima i studentima (svi kolegiji), te pripremam učenike za maturu , prijemne ispite i natjecanja gdje god se traži kemija i/ili biologija. Instrukcije na lokaciji Ozujska 2 u kvartu Vrbani, cijena po dogovoru. Moguc rad s grupom od dvoje do pet ljudi. :-)
(Možete se javiti i na moju facebok stranicu 'Izvor znanja'):-)


Ako vam je teško pratiti nastavu, kemije i biologije, imate rupe u znanju, a htjeli bi upisati medicinu, PMF, FKIT, PBF ili neki drugi fakultet, prijavite se za individualne pripreme za maturu i prijemne ispite za 2020. godinu. Sami birate tempo (jednom, dva, tri puta tjedno...) koji vam odgovara. Prijave na mail ili na kontakt broj. Prijavite se i upišite željeni fakultet. Vidimo se :-)

Skype instrukcije: Ako zivite izvan Zagreba (ili Hrvatske), javite se za skype poduke , pripeme za maturu i prijemne ispite.

Za više info nazovite, ili se javite na facebook stranicu Izvor znanja.
Instrukcije
  • Osnovna škola
  • Srednja škola
  • Fakultet
Adresa
Mobitel
0911547321
Pregleda
8882
Objavljen
13.05.2019
Komentari (24)
odAna K, Travanj 29, 2019
Preporucujem svima profesora Matiju!! Pogotovo onima koji nisu imali kemiju u srednjoj a treba im na faksu; odlicno objasnjava zadatke i ima puno strpljenja za sve nas koji ne znamo osnove..:)
Tople preporuke.
odAna, Veljača 22, 2019
Simpatican i srdacan profesor! Na vrlo zanimljiv nacin mi je objasnio biokemiju za faks! Svaka preporuka! :)
odTea, Veljača 21, 2019
Profesora Matiju preporučujem svima koji misle da se ne mogu izboriti s kemijom jer uz njega je sve moguće! Na jedinstven način objašnjava sve potrebno i još više od toga.
odPatricia, Prosinac 9, 2018
Preporučujem svima koji su u potražnji za kvalitetnim instruktorom koji riješava sve vaše nedoumice i probleme vezane uz gradivo, koji sa lakoćom i velikom razumljivošću vam dočarava sve ono što mislite da je neshvatljivo te na kraju najbitnije pretvara vaše neznanje u znanje.
odDora P., Prosinac 5, 2018
0 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim
Profesor Matija vrlo dobro barata gradivom i na jednostavan način ga prenosi na učenike. Sve pohvale!
odDora, Studeni 11, 2018
Išla sam kod Matije na pripreme iz kemije. Došla sam s nula znanja i mislila sam da je nemoguce sve to naučiti u tolko malo vremena. Već u prvih mjesec, dva puno toga mi je bilo jasnije i puno toga sam naučila. Jako mi se sviđa Matijin način rada, jer će ti gradivo koje ne razumijes i vidi da ti steka objasniti tisuću puta bez ikakvog problema, uspoređuje gradivo sa stvarima iz života sto jako olakšava i naravno brže se pamti;). Ove godine upisala sam FKIT, još uvijek dolazim kod Matije i još uvijek radimo. Prije nego sto sam krenula kod njega na pripreme znala sam da želim studirati kemiju, ali na ovaj način sam ju još vise zavoljela. Stvarno svima toplo preporučujem profesora Nikića, nećete pogrijesit. Profesor je mlad, pozitivan, pun znanja i želje da to prenese drugima.
odTea, Listopad 31, 2018
Dosla kod Matije na instrukcije iz kemije sa nula znanja. Studiram i prebacila sam cijelu kemiju jer nisam prosla. Dakle, trebam obraditi gradivo cijele skolske godine s faksa. Vec sada nakon par termina mogu sa sigurnoscu reci da sam napokon naucila dobar dio kemije koji nikad, ali bas nikad nisam razumijela. Ima odlican nacin objasnjavanja kojim se lakse skuzi odredeno gradivo. Definitivno i vise nego zadovoljna. Preporucujem svima koji neznaju kemiju, a vrijeme je da je nauce! Hvalaaaaaa Matija!! :D
odKristina, Listopad 1, 2018
Jako dobro objasnjava gradivo,ugodna atmosfera i preporucujem svima koji trebaju savladati puno gradiva na jednostavan nacina,a nemaju veliko znanje! :)
odIvan, Rujan 14, 2018
Spremao sam se s Matijom za prijemni ispit medicinskog fakulteta te drzavnu maturu iz kemije.Mislim da je dovoljno navesti da sam od 1050 prijavljenih bio 192 te da sam maturu napisao u najboljih 10% u drzavi.Pristupacan,temeljit i zabavan te bi ga toplo preporucio svakome tko zeli briljirat u kemiji !
odAndriana, Travanj 9, 2018
Uz prof.Nikica kemija se moze nauciti bez problema. Dosla sam na faks sa losim predznanjem nakon dvogodisnjeg programa kemije iz srednje, uz samo nekoliko termina savladala sam ispit sa 80%.
Preporucujem svima koji neznaju kome se obratiti za pomoc iz kemije. ;)
odKemicarka, Ožujak 20, 2018
Odličan profesor! Došla sam s minimalnim znanjem a nakon par tjedana uz instrukcije s profesorom Matijom sam čak prošla na županijsko natjecanje i stvarno sada super razumijem kemiju. Hvala :) Preporučujem svima!
odDino, Rujan 5, 2017
Stvarno preporučujem instrukcije iz kemije kod prof. Nikića za svakoga tko si u srednjoj ili osnovnoj nije bio baš najbolji sa predmetom (ili ga uopće nije imao kao i ja)... Rješili kemiju 1 i 2 sa grafičkog faksa u par tjedna i prošao oba dva ispita bez problema :)
Hvala !
odEla, Kolovoz 8, 2017
Profesor Matija me naučio da se kemija može savladati bez ikakvog problema te sam uz njegovu pomoć sa nedovoljne ocjene uspjela doći na vrlo dobar. Prema učeniku je profesionalan, ali ujedno i opušten. Kad bi svaki profesor u školi predavao poput Matije, instrukcije ne bi bile potrebne.
odMia, Srpanj 13, 2017
Ako bilo kome kao i meni kemija nije bila dobro objasnjena u srednjoj skoli i cini im problema na faksu, profesor Nikic zaista majstorski sve objasni. Najbolji izbor instruktora za kemiju. Puno puno hvala!
odIvana, Srpanj 13, 2017
Prijemni za medicinski fakultet u Zagrebu napisala sam bolje od 71% generacije, zahvaljujući pomoći profesora Nikića. Profesor je izrazito strpljiv, lako razumljiv i pristupačan. Fleksibilan je što se tiče termina, a u radu je temeljit i jako efikasan. U kratko vrijeme smo prošli gradivo iz kemije potrebno za državnu maturu i prijemni ispit. Uzevši u obzir da sam završila strukovnu školu s dvogodišnjim programom kemije, došla sam sa skoro nikakvim znanjem, a na kraju ostvarila izvrsne rezultate. Opuštena atmosfera, puuuuno strpljenja, poduka prilagođena predznanju i mogućnostima osobe, domaće zadaće, ali i smijeh i šala ono su što mi se posebno svidjelo kod profesora Nikića. Nakon instrukcija shvatila sam da kemija nije samo suhoparno štrebanje i neki preveliki problem kako ju obično mi učenici opisujemo. Profesore, puno Vam hvala na svemu!
Za sve one koji imaju problema sa gradivom iz Kemije toplo preporucam profesora Nikica.
Dobar pristup, odlicna atmosfera,i u malo vremena svako problematicno gradivo lako se usvaja. :D
odAna, Veljača 14, 2017
Topla preporuka svima jer profesor Nikić odlcno, jednostavno i sa razumjevanjem objasnjava gradivo. Preezadovoljna sam sa instrukcijama i zahvaljujem se profesoru što mi je pomogao da kolegij koji sam prosle godine pala, ove godine polozim sa 5.
odKarla, Studeni 18, 2016
Profesor Nikić pojašnjava gradivo na najlakši način kako biste ga mogli lako usvojiti i upamtiti. Pomoći će vam oko bilo kakve nejasnoće i garantirano ćete sa ovih instrukcija otići sa većim znanjem i napraviti dobar rezultat. Profesor se maksimalno trudi što je i najbitnije, a rezultat toga bit će vaš uspjeh. Hvala profesoru Nikiću! :)
odMatija, Rujan 26, 2016
Došao sam kod prof. Nikića sa minimalnim znanjem iz kemije, a trebao sam polagati opću/anorgansku i organsku kemiju, te biokemiju.On mi je pomogao da uspješno svladam sva tri dijela, počevši od laganih zadataka i teorijskih pitanja, pa sve do onih kompliciranih. Iznimno je strpljiv i detaljan. I zaista mu je stalo do toga da njegovi polaznici uspješno polože kemiju.Kad god se pojavi problem, bio on računski ili teoretski, nastoji navesti polaznika da sam shvati gdje je pogriješio i kako da dalje nastavi , što je najbolji oblik učenja. Uglavnom, hvala još jedan put prof. Nikiću što mi je pomogao da položim ispit iz kemije.
odJosipa, Lipanj 4, 2016
Simpatičan, srdačan i profesionalan profesor kojem je doista stalo da njegovi polaznici ostvare rezulat. Visoko motiviran za rad, uporan, temeljit i prilagodljiv mogućnostima i potrebama svojih učenika. Vrlo ekspresivan u namjeri da objasni sve nedoumice i problemska pitanja! Čista petica za profesora Nikića!
Stranica 1 od 2

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Hrvatski jezik
Hrvatski jezik/Zagreb
Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 257 
Besplatno oglašavanje
APARTMANA
na 15 Online kataloga
i 13 jezika