Matematika
Matematika/Zagreb

Pretraživanje na karti

karta

Njemački jezik

Njemacki!!

Istaknuto · Pitanje postavio/la Mia (Gost)
u Nedjelja, Prosinac 09 2018, 05:52 ·

Nismo uopste ucili njemacki u 6 razred jer je bila nastavnica koju uopste nije bilo briga jesmo li sta naucili i mi smo bili na casove samo zbog ocjena.Sad smo u 7 razred i dosla nam je nova nastavnica a ja ne znam nista pa samo ako mogu da dobijem predlog od cega prvod a pocnem da bih naucila njem?

Nema dodijeljene oznake
Označi pitanje kao neriješeno
Odgovoreno - Pitanje je odgovoreno.
  • Odgovorio je Karmenka u Subota, Prosinac 19 2020, 08:34
    Nemoj kriviti druge ljude za svoj nerad.Bez obzira na to kakav je nastavnik,jezik će naučiti samo onaj koji disciplinirano i odgovorno pristupi poslu,a to znači pažljivo i aktivno praćenje nastave,jako puno učenja napamet,redovito pisanje svih zadaća i vrlo često ponavljanje naučenog vokabulara.Još ne možeš reći da ne znaš ništa njemački, jer si još uvijek u procesu školovanja i gradivo iz prijašnjih razreda se svake godine ponavlja i proširuje,samo ti je teško jer nemaš odgovarajuće predznanje da bi ga mogla nadograđivati.Jedini način da to nadoknadiš je da počneš učiti-riječi iz lekcije koju ste radili na satu naučiti napamet,pročitati i prevesti tekst, odgovoriti punom rečenicom na pitanja o tekstu.Prije učenja riječi iz nove lekcije, ponoviti riječi od ranije.Obavezno moraš uvježbati i zapamtiti nastavke za tvorbu različitih glagolskih vremena u svim licima jednine i množine,napamet naučiti deklinaciju određenog i neodređenog člana-njihovi nastavci se upotrebljavaju i u deklinaciji ostalih promjenjivih riječi.Budi uporna i hrabra i zapamti-sve ovisi o tebi, tvojoj volji i trudu da se makneš iz ove situacije koja te trenutno muči.

Dodaj odgovor Vaš odgovor

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 270