Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/SESVETE
Ostalo
Ostalo/Zagreb
Kemija
Kemija/Zagreb
Prijevodi i tumačenja
Prijevodi i tumačenja/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb (Maksimir)
Hrvatski jezik
Hrvatski jezik/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb, Split
Matematika
Matematika/Zagreb
Fizika
Fizika/Sesvete
Strani jezici
Strani jezici/Sesvete
Strani jezici
Strani jezici/Sesvete
Matematika
Matematika/Split
Kemija
Kemija/Split

Pretraživanje na karti

karta

Strani jezici
English exercise - Passive voice.

1.

  Quite a number of houses in Molec Garden ______ recently.
               
    (A) broke into  


(B) broken into  
    (C) was broken into  
    (D)

were broken into

 
               
2.   The marsh was drained before it ______ for cultivation.
               
    (A) is used  


(B)

was used

 
    (C) has used  
    (D) has been used  
               
3.   A fence ______ around the compound to keep out stray dogs.
               
    (A) erect  


(B) erected  
    (C) were erected  
    (D)

has been erected

 
               
4.   The goods ______ by lorry.
               
    (A) is delivered  


(B) was delivered  
    (C)

were delivered

 
    (D) has been delivered  
               
5.   The bus fares ______ three times this year.
               
    (A) have raised  


(B)

have been raised

 
    (C) were raised  
    (D) had raised  
               
6.   Every application ______ carefully by the selection committee.
               
    (A)

is examined

 


(B) was examined  
    (C) were examined  
    (D) has been examined  
               
7.   Many enquiries ______ from interested candidates.
               
    (A) is received  


(B) was received  
    (C)

were received

 
    (D) have received  
         
8.   The advertisement states that no working experience ______ .
         
    (A)

is required

 
    (B) was required  
    (C) has required  
    (D) has been required  
         
9.   The guests ______ by four masked men.
         
    (A) are held up  
    (B)

were held up

 
    (C) have held up  
    (D) had held up  
         
10.   The visitors ______ by a guide during the tour of the museum.
         
    (A) accompanied  
    (B) is accompanied  
    (C) was accompanied  
    (D)

were accompanied

 

 

 

 

 

Answers : 1D    2B    3D    4C    5B    6A    7C    8A    9B    10D

Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje
Komentari (3)


gost kaže:

16.12.2010
Glasovi: +0

gost kaže:

29.04.2013
Glasovi: +0

gost kaže:

05.11.2013
Glasovi: +0

Napišite komentar

busy

Ažurirano (Srijeda, 01 Travanj 2009 06:17)

 

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Glazbeni
Glazbeni/Zagreb
Matematika
Matematika/Sesvete
Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 184 i Članova: 1 
Besplatno oglašavanje
APARTMANA
na 15 Online kataloga
i 13 jezika