Prijevodi i tumačenja
Prijevodi i tumačenja/Zagreb
Kemija
Kemija/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Ostalo
Ostalo/Zagreb
Matematika
Matematika/SESVETE
Matematika
Matematika/Zagreb, Split
Matematika
Matematika/Zagreb
Fizika
Fizika/Sesvete
Strani jezici
Strani jezici/Sesvete
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Split
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Strani jezici
Strani jezici/Zagreb
Hrvatski jezik
Hrvatski jezik/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb (Maksimir)
Matematika
Matematika/Zagreb

Pretraživanje na karti

karta

Strani jezici

 

Wechselpraepositionen - Uebung in der 7. oder 8. Klasse

 

Welche Antwort ist richtig?

  1. Anna sitzt a)auf der b)an der c)auf dem d)in der Terrasse.
  2. Tom hat a)in dem b)auf dem c)in der d)in dem Stadt eingekauft.
  3. Er parkt das Auto a)auf der b)auf dem c)in der d)in die Garage.
  4. Dann traegt er die Sachen a)in der b)auf dem c)in den d)in die Kueche.
  5. Er nimmt eine Flasche Wein a)aus dem b)aus der c)von dem d)an dem Kuehlschrank.
  6. Jetzt kommt er auch a)an der b)auf der c)auf die d)in die Terrasse.
  7. Er setzt sich a)neben seine  b)neben ihre c)auf seine d)auf ihre Frau.
  8. a)An der b)An dem c)In die d)In der Hand hat er eine kleine Kiste.
  9. Er stellt sie a)auf dem b)auf den c)in den d)in dem Tisch.
  10. Anna schaut a)auf den b)auf der c)in die d)in der Kiste.
  11. a)Unter dem b)Auf das c)In das d)In der Papier findet sie ein Glas mit ihrem Namen.
  12. Vorsichtig stellt sie es a)auf dem b)auf den c)in die d)in der Tisch.
  13. Dann nimmt sie ihren Mann a)auf die b)in die c)unter die d)an die Arme.

Loesungen:

  1. A
  2. C
  3. D
  4. D
  5. A
  6. C
  7. A
  8. D
  9. B
  10. C
  11. A
  12. B
  13. B
Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje
Komentari (5)


gost kaže:

0
...
smilies/smiley.gifglupani jedni nisam to trazila
 
12.01.2013
Glasovi: +5

gost kaže:

0
...
ja upišem zadaci za vježbanje za engleski a oni meni izbace za njema?ki!! smilies/angry.gifsmilies/angry.gifsmilies/angry.gif
smilies/shocked.gifsmilies/shocked.gifsmilies/shocked.gif
 
16.01.2013
Glasovi: +1

gost kaže:

0
...
de fino stavite vjezbe za njemacki ,a ne ovo bezveze smilies/shocked.gif
 
23.02.2014
Glasovi: +0

gost kaže:

0
...
smilies/angry.gif sta je ovo tobejarabi !
 
02.03.2016
Glasovi: +0

gost kaže:

0
test
mozete li staviti kao test ali za 8 razred molim Vas
 
15.11.2018
Glasovi: +1

Napišite komentar

busy

Ažurirano (Utorak, 27 Siječanj 2009 05:12)

 

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Matematika
Matematika/Sesvete
Glazbeni
Glazbeni/Zagreb
Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 379 
Besplatno oglašavanje
APARTMANA
na 15 Online kataloga
i 13 jezika